Merrell actualitza els models de sabatilles polivalents trail running i senderisme

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

Merrell presenta la tercera versió de les sabatilles més polivalents de la marca. Un dels llançaments rellevants per a aquesta temporada i que a més destaca per tenir el model específic per a dona, Antora 3 i per a home, Nova 3.

El model per homes Nova3

Ambdues són vegan-friendly i els nous models inclouen una part superior més reforçada que afegeix durabilitat i protecció al calçat i una mitja sola més suau i amb major rendiment. Això és gràcies a les càpsules FloatPro Foam, col·locades estratègicament on es necessita un major amortiment.
El nou disseny Vibram TC5+ de la sola, millora l’adherència i s’inspira en el disseny les sabatilles de competició de la marca per a afegir un major poder de tracció, com l’espaiat dels tacs i l’ús del tac en forma chevron de 4mm. Amb un rocker més marcat i amb uns materials més lleugers, aquesta versió millora l’eficiència en carrera i el seu rendiment general. El drop de tots dos models és de 8mm.


A més, incorpora materials 100% reciclats com els cordons i tiradors, el folre de la malla transpirable i el recobriment de la plantilla, folrat amb NXT per a evitar l’olor.

Model Antora3 per a dones

Totes aquestes actualitzacions garanteixen comoditat i rendiment amb el pas dels quilòmetres per la muntanya i, a més, tenen la seva versió impermeable amb membrana Gore-Tex. Aquests nous models han estat fabricats per a destacar en diferents terrenys moderats i poder gaudir de la pràctica del trail running, el senderisme o simplement caminar.
El pes del model Antora 3 és de 300 grams en una talla 43 i 250 grams el de Nova 3, en un 37. El preu dels models al web de la marca és de 130 euros.

Verified by ExactMetrics