Lange revoluciona les botes d’esquí, arriba la bota Shadow

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Lange culmina diversos anys de treball en el seu departament de I+D per a dissenyar un nou concepte de bota d’esquí que sortirà a la venda el pròxim hivern. Es tracta de les Shadow, unes botes d’esquí All- Moutain amb un nou concepte d’ajust que promet revolucionar el sector.

Lange ha batejat a les seves noves i revolucionàries botes d’esquí com Shadow. El motiu? Homenatjar els anys de dur treball “a l’ombra” del seu departament de I+D a Montebelluna, a Itàlia, amb la finalitat d’aconseguir un salt qualitatiu en les pròximes botes d’esquí de la marca. Les Shadow encarnen l’esperit minuciós, la perseverança, meticulositat i passió, lluny dels focus que han forjat la reputació de Lange com a marca.
Una fusió de rendiment i confort. Aquesta és la promesa que ofereix la bota Shadow, que compta amb una doble tecnologia inspirada en l’experiència i el saber fer de Lange al més alt nivell. D’una banda, el Suspension blade, que confereix al producte un disseny distintiu i perfilat; d’altra banda, el Double pivot, que prolonga els eixos de la bota per a un pivot més òptim.

 

L’objectiu d’aquestes dues innovacions, que convergeixen en el Assisted Performance System, és proporcionar un moviment natural i intuïtiu als esquiadors. Inspirat en les sabatilles de running amb placa de fibra de carboni i en les suspensions de les bicicletes de muntanya, aquest sistema afavoreix el rendiment i intensifica la sensació de facilitat de moviment. Les Shadow acompanyen de manera natural als esquiadors en els seus moviments, guiant els seus desitjos per a assaborir el pur plaer d’esquiar.

Aquestes innovacions tècniques incrementen la potència de la bota amb menor força física, així com l’absorció de vibracions i un rebot que s’incrementa al 26% amb menys esforç físic. Aquesta innovadora bota necessitava un botí revolucionari al mateix nivell. Per aquest motiu, Lange també ha treballat en un botí únic, tan còmode i confortable que voldràs portar-lo sempre als teus peus. El botí amb tecnologia Auxetic compta amb una construcció en forma de bresca que es termoforma per a adaptar-se a les corbes dels teus peus. A més, la puntera està fabricada sense costures, com una única peça, de manera que s’evitin les rascades en la pell. El seu disseny deixa espai als metatarsos i es redueixen els punts de pressió per a un millor ajust. Lange aconsegueix així la unió perfecta entre rendiment i comoditat amb les noves botes Shadow.