Head marca tècnica oficial de la Copa d’Espanya inclusiva d’esquí

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

HEAD es converteix en la marca tècnica oficial de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí per a fer costat a tots els participants en les tres parades del circuit: Baquèira Beret, Sierra Nevada i Formigal.

Aquesta setmana comença la primera prova de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí, l’únic circuit d’esquí alpí a Espanya en el qual participen esportistes amb i sense discapacitat. Aquest circuit s’organitza gràcies a Fundació Jesús Serra i al Centre d’Esports d’Hivern Adaptats (CDIA).

El principal objectiu de la Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí no és un altre que desenvolupar una competició integrada que sigui referent a nivell nacional i fomentar la convivència d’esportistes amb i sense discapacitat, buscant la normalització a través de l’esport.
En aquesta segona edició de la competició, HEAD acompanyarà durant tot el circuit als participants com a marca tècnica oficial. Durant les tres proves, la marca austríaca crearà un espai “Village” per al descans i showroom dels productes de la pròxima temporada.

Per a Joan Vila, Manager de Màrqueting i Promoció d’Esquí a Espanya: “Formar part de l’equip de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí reafirma el compromís per part de HEAD a donar suport a l’esquí d’alt rendiment en totes les seves variants i modalitats.” A més, afegeix: “La labor social que porta exercint després de quinze anys la Fundació Jesús Serra, així com la involucració de la CDIA en programes per a persones amb discapacitat física, són admirables. Durant aquestes tres proves, l’equip HEAD oferirem tot el nostre coneixement i experiència tècnica perquè la copa continuï sent un referent a nivell estatal”.

Segons Andrés Gómez, Director General del Centre d’Esports d’Hivern Adaptats (CDIA): “Amb aquest acord fem un pas endavant en la Copa d’Espanya inclusiva Fundació Jesús Serra potenciant les tres seus (Baquèira Beret, Sierra Nevada i Formigal), ja que tenir un company de viatge com HEAD ens aporta experiència tècnica i ens dona un impuls que ens permet continuar creixent i treballar en la bona direcció amb les millors eines en favor de la inclusió i de l’esport de persones amb discapacitat”.

Els pròxims dies 21 i 22 de gener s’inaugura la primera etapa del circuit a Baquèira Beret (Lleida). Les dos següents se celebraran a Sierra Nevada (Granada) entre el 15 i 16 de febrer i finalment Formigal (Osca) els dies 24 i 25 de març.

Verified by ExactMetrics