Dynastar M-Free 108, M-Pro 99 i M-Tour 99 els freeride més ben valorats de la temporada

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

La francesa Dynastar, amb seu a Chamonix, ha renovat completament la seva imatge i col·lecció de freeride pel 2020, aconseguint molt bones valoracions pels principals mitjans del sector.

Algunes de les principals revistes del sector de l’esquí, i del freeride principalment, com Ski Mag, Powder Magazine, Skiing Magazine, Real Skiers o Freeskier han premiat la nova col·lecció de Dynastar 2020. En total són més de 50, els guardons que els esquís de la casa francesa han rebut en diverses categories i que signifiquen un reconeixement a la gran qualitat tècnica d’aquesta nova col·lecció. Els esquís Dynastar que han rebut un major nombre de valoracions positives corresponen a la nova gamma M-Line, totalment pensada per a cobrir totes les necessitats dels amants del freeride, amb diferents gammes d’esquís en funció de l’activitat i la neu. Entre els esquís que més han agradat als experts es troben els nous M-Free 108, els M-Pro 99 i els nous M-Tour 99.

Dynastar M-Free 108

El model M-Free 108 ha agradat molt a tots aquells provadors que han esquiat amb ell els cims de neu pols. La seva línia de cotes s’ha dissenyat per a aconseguir una gran flotabilitat, així com el nucli híbrid d’àlber i PU lateral. D’ell, han dit “excel·lent combinació de rapidesa i estabilitat. Farà tot el que vulguis i res que no li demanis” apunten des del magazine Ski Mag. “Lleuger i suau, però amb un gran rebot. Fàcil de girar i estable a gran velocitat. Molt juganer, però amb molt powder” apunten des de la revista Real Skiers.

Dynastar M-Free 108

Dynastar M-Pro 99

Una altra de les estrelles de Dynastar per a aquest 2020, és el M-Pro 99. Una fusió de versatilitat “All-Mountain” amb la flotabilitat d’un esquí freeride que ha conquistat als provadors de les principals revistes de neu. “El rendiment en pista és sòlid, amb gran facilitat en l’inici del gir i molt suport en la cua. Fora de pista, les diferents formes de gir són intuïtives, i l’espàtula i la cua es noten lleugeres i precises” explica la revista Freeskier. Per part seva, Ski Mag apunta el següent del M-Pro 99 “bon equilibri i bona versatilitat en diferents condicions; molt suau i fàcil d’esquiar” el que li ha valgut per a aconseguir diversos guardons.

Dynastar M Pro 99

Dynastar M-Tour 99

Finalment, un altre dels esquís més elogiats és el M-Tour 99, un esquí que hereta el millor del model Mythic, mantenint el seu esperit i la seva llegendària facilitat per a esquiar mentre millora el seu potencial. Precís, lleuger i gràcies als seus 99mm, un esquí versàtil ideal per als quals busquen un bon aliat per a l’esquí de muntanya. Així ho descriu la revista Ski Magazine “amb unes grans sensacions sobre la neu i una extraordinària esquiabilitat per la seva lleugeresa, el M-Tour 99 és un esquí excel·lent per a esquí de muntanya”, alguna cosa que comparteixen els tres provadors de la revista Montagnes Magazine “aquest M-Tour és molt maniobrable, ofereix excel·lents corbes i es manté molt còmode en neu difícil” pel que ho han triat com el model favorit dels que l’han provat.

Dynastar M Tour 99

Verified by ExactMetrics