UYN presenta una mascareta anti-covid19  

Related

Quina roba has de posar-te si vas a la neu

La pregunta que molta gent és fa quan prepara...

Avui obre temporada 22-23 Arcalís, demà Masella

Ordino Arcalís avança l’obertura de pistes avui dijous 1...

Baqueira Beret estrena temporada el proper dissabte 26 de novembre

Tal com ho ha avançat aquest migdia el director...

Les novetats a Grandvalira Resorts per a la temporada 2022-23

Grandvalira Resorts Andorra ha presentat aquest matí les novetats...

Aymar Navarro participarà al Freeride World Tour23

El Freeride World Tour anuncia que el llegendari esquiador...

Compartir

La innovadora Winter Community Mask s’ha aconseguit gràcies a una nova tecnologia de confecció amb Tèxtil Nano, certificada per dues de les entitats més importants a Europa com la Swiss Quality Testing Service i el Institut Français du Textile et de l’Habillement. Això vol dir que la màscara compleix amb tots els requisits de seguretat de la UE contra el Covid19 i que es pot usar tant en el dia a dia com en esports d’hivern.

Ideal per a esports d’hivern i urbans com l’esquí, el running o el ciclisme la nova UYN Winter Community Mask resol dos problemes en un com són protegir el coll del fred alhora que incorpora la màscara contra el Covid19. Totalment ergonòmica i ultra transpirable, el seu disseny ergonòmic (més alta en la part davantera i més baixa en el coll) permet aixecar-la còmodament per a cobrir-se el nas i la boca quan s’està amb altres persones, en els remuntis de les estacions, etc. Aquesta forma asimètrica permet portar-la sota el casc (esquí, moto o bicicleta) així com amb ulleres o una altra màscara. Una màscara que ve per a facilitar el dia a dia a la ciutat, quan practiquem esport o anem a pistes aquest hivern.

Fil d’alta tecnologia 100% reciclable
La Winter Community Mask està feta amb fibra Textile Nano, que és termoaislante, resistent a la humitat, hipoal·lergògena i extremadament lleugera: un 34% més lleugera que el polièster i un 20% més lleugera que el niló. Aquest fil d’alta tecnologia garanteix un alt confort tèrmic, un ajust òptim i és 100% reciclable, la qual cosa el converteix en una de les fibres sintètiques més ecològiques del mercat. A diferència de les màscares d’un sol ús, la màscara UYN és rentable i reutilitzable a 60è sense limitacions i sense alterar les seves característiques. D’aquesta manera, l’impacte sobre el medi ambient es redueix encara més.

Provada i aprovada per a Covid19
L’eficàcia de Winter Community Mask està provada mitjançant assajos realitzats pel Servei d’homologacions de Qualitat Suís, Swiss Quality Testing, i del Institut Français du Textile et de l’Habillement. En tots dos casos, la màscara UYN va superar les proves de transpirabilitat i capacitat de filtrat (100% per a partícules de grandària superior a 3 micrones segons la prova francesa, 95% per a partícules de grandària superior a 1 micrón resultat de la Swiss test), complint així amb les directives del Swiss National COVID-19 Science Task Force i l’Associació Francesa de normalització Afnor. Les dues entitats de referència en homologacions de màscares per a ús personal. Això significa que la Winter Community Mask és eficaç per a reduir el rang de les gotetes que s’expulsen en tossir, esternudar o parlar, però al mateix temps facilita la respiració normal i no es percep com un cos estrany.

La UYN Community Mask Winter està disponible en dues grandàries ( XS, S/M i L/XL) i en set colors diferents, per a homes, dones i nens. Disponible per a compra immediata en uynsports.com i en punts de venda de UYN. PVP: 14,90 Euros