Snowboarder rescatat després de quedar enterrat

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

No cal que siguem víctimes d’una allau per quedar sepultats sota la neu. Una mala recepció d’un salt en una zona amb un gruix abundant de neu pot provocar que quedem immobilitzats i ens sigui impossible sortir-ne amb els nostres recursos. En aquest cas, aquest snowboarder ha tingut la sort de tenir a prop altres companys que han pogut desplaçar-se ràpidament fins al lloc on era per ajudar-lo a sortir.

Això ha passat a Squaw Valley, estació d’esquí situada a la zona de Lake Tahoe (Califòrnia, Estats Units) i pel que sembla el protagonista del vídeo hauria perdut el control just abans de realitzar el salt, desequilibrant-lo i provocant que caigués de cap. Per sort, els seus peus van quedar fora de la neu per la qual cosa el seu company el va poder veure i avisar a altres esquiadors perquè l’ajudessin a desenterrar-lo.

Una altra bona excusa per portar l’equipament necessari si sortim de les pistes i per no fer-ho mai sols, doncs en aquest cas el snowboarder se n’ha sortit gràcies a l’ajuda d’altres usuaris.

Verified by ExactMetrics