La jaqueta Loke Shell Hiking de Helly Hansen ideal per a la tardor

Related

Compartir

La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió masculina com femenina, és una de les peces més venudes de Helly Hansen a Espanya per la seva versatilitat, tècnica i durabilitat.
Es tracta d’una peça d’outdoor molt impermeable, paravents i transpirable. El seu disseny resisteix les condicions climàtiques variables gràcies a la seva confecció de teixit en capes HELLY TECH Performance, d’eficàcia provada.

Pesa molt poc i te lés millors característiques per gaudir de les activitats exteriors

 

La jaqueta de outdoor més utilitzada de Helly Hansen està dissenyada per a un ús urbà, per a l’acampada i el senderisme, trekking i muntanyisme.
Incorpora costures segellades i una solapa frontal anti tempesta que protegeix del vent i la pluja. Les obertures de ventilació permeten alliberar calor segons sigui necessari. La caputxa, la cintura i els punys ajustables permeten personalitzar a gust de cadascu l’ajust.

La jaqueta paravent, altament impermeable i transpirable, i extremadament lleugera, ha estat confeccionada amb la tecnologia HELLY TECH Performance. Això significa que garanteix els 10 000 mm d’impermeabilitat i 10 000 g/m² de permeabilitat al vapor d’humitat.

El compromís de la marca noruega per a reduir l’impacte mediambiental queda demostrat en aquesta jaqueta que ha estat confeccionada segons el procés de fabricació tèxtil certificat bluesign. Aquest procés redueix els residus en cada pas de la cadena de subministrament de roba.

Característiques tècniques:
Tecnologia: HELLY TECH Performance
Sense *PFC
Fibra: 100% poliamida
Pes: 280 g
Talles: De la S a la *XXL

Colors disponibles: vermell, verd, groc, blau , negre, taronja i vermell

Preu: 110 euros

Què és teixit Helly Tech Perfomance? Mireu el vídeo i flipeu de la tecnologia que treballen aquests noruecs!