BUFF fa una crida per a cuidar, actuar i protegir el medi ambient en el Dia Internacional de les Muntanyes

Related

Compartir

Cada cop són més les empreses, especialment del món outdoor, que van aplicant mesures per protegir i tenir cura del medi ambient. Amb el confinament provocat per la COVID-19, la Terra ha pogut gaudir d’un respir i nombroses zones naturals han experimentat una millora significativa. És per això que, coincidint amb el Dia Internacional de les Muntanyes, la marca catalana BUFF®, experta en accessoris de coll i cap per a gaudir de l’aire lliure, ha volgut fer una crida social a preservar la biodiversitat i a actuar amb responsabilitat per a no
tornar a destruir el que s’ha guanyat durant aquests últims mesos.

El Dia Internacional de la Muntanya vol celebrar la vida que aquestes ens ofereixen perquè prenguem consciència i siguem respectuosos amb elles per a continuar gaudint-les durant molt de temps, ja que el canvi climàtic, l’agricultura no sostenible, la contaminació, l’extracció de recursos naturals i la caça furtiva estan tenint un efecte devastador no sols en la biodiversitat de les muntanyes sinó també de les persones que depenen d’elles.

PROGRAMA ‘DO MORE NOW’

BUFF® porta anys desenvolupant el seu programa de sostenibilitat DO MORE NOW, en el qual s’inclouen les diferents accions i iniciatives que la marca duu a terme com a part del seu compromís amb i per a la naturalesa. Aquest programa es basa en tres clars objectius: actuar,
protegir i cuidar més.

  • Actuar més: Incrementant el nombre d’accessoris fets a partir de fibres naturals i productes reciclats, com per exemple ampolles de plàstic. Aquest 2020 s’han usat mes de 12,5 milions d’ampolles de plàstic per a produir accessoris BUFF®.
  • Protegir més: Ajudant al planeta participant activament en projectes sostenibles per a la preservació de la naturalesa des d’iniciatives locals fins a projectes internacionals organitzats per European Outdoor Conservation Association (EOCA).
  • Cuidar més: Treballant dia a dia per a millorar el benestar de les persones que formen part de la companyia i del territori, donant un impuls a la col·laboració local per a créixer conjuntament de manera sostenible. El 95% de la producció de la marca es troba en l’àrea de Barcelona.

A més d’aquest programa, compta amb la implementació d’un Sistema de gestió de Responsabilitat Corporativa basat en la norma europea SGE21. Així mateix, recentment s’ha unit a la iniciativa Climate Action Corps com a membres fundadors per a liderar un canvi en la indústria outdoor per a fer front al canvi climàtic. Es tracta d’un moviment promogut per la Outdoor Industry Association (OIA).

BUFF® APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT I EL TERRITORI AMB UN 90% DE LA FABRICACIÓ A CATALUNYA

Els orígens de BUFF® es troben a Igualada, Espanya, i en la passió pel motociclisme del fundador de l’empresa, Joan Rojas. Fa gairebé 30 anys, el seu estil de vida urbà i amor pels esports li van portar a crear el primer tubular multifuncional, el BUFF® Original headwear. Avui dia, la gamma de productes és molt més àmplia, oferint una gran varietat d’accessoris per a esportistes d’alta intensitat, per a amants del running i/o del ioga, per a aquells que practiquen diverses activitats a l’aire lliure i, també, per a un estil de vida urbà.

Amb productes actualment disponibles en més de 70 països, la missió de BUFF® és proporcionar accessoris d’alta qualitat amb un disseny innovador. Capells, tubulars, headbands, roba de running, gorres, etc, es dissenyen en la seu de Catalunya i el 90% d’aquests productes es fabriquen a la regió. La protecció
mediambiental i la sostenibilitat en la producció i els materials són part de l’ADN de BUFF®, sent l’ús de polièster reciclat i de llana merino certificada alguns dels components integrals de cada col·lecció. BUFF® és per a tots els que gaudeixen de cada moment amb passió i s’enfoquen en l’essencial.

Més info: BUFF DO MORE NOW