Helly Hansen revoluciona el senderisme amb la bota Traverse Boot HT

Related

Head número al campionat del món d’esquí 2023

Els atletes HEAD, els World Cup Rebels anoten una...

Aramón inicia els tràmits per l’unió Formigal amb Astún

Formigal,s,a, societat del Grup Aramón, ha iniciat els tràmits...

Les claus de l’èxit de les Finals Copa del Món a Grandvalira

En plena ressaca després de les jornades viscudes a...

Compartir

Pensada per a mantenir als excursionistes còmodes i segurs a l’aire lliure, la nova bota de Helly Hansen Traverse HT Boot ofereix una canya de més d’altura per a garantir un major suport per al turmell. Combina la nova tecnologia amb els materials de manera innovadora i responsable, per a millorar l’estabilitat i la protecció sense afegir pes; perquè es tracta d’una bota de senderisme molt lleugera (900 grams). Ideal per a caminades curtes i llargues.


La sola combina dos compostos diferents d’EVA. EVA de rendiment per a l’estabilitat i la protecció a la sola inferior; i, EVA superlleugera en la part superior per a millorar la comoditat i l’amortiment durant caminades més llargues. La sola exterior disposa d’un sistema de tracció multidireccional. Es tracta del sistema de tacs HH® Surround-Grip que millora la tracció en tots els angles de contacte amb el sòl; juntament amb el Tough-Wear de la marca que s’utilitza en les zones més exposades; i, un compost de goma HH® Max-Grip per a una millor tració superior. En la part mitjana del peu s’ha incrustat una placa per a una rigidesa i protecció addicional en terrenys irregulars i rocosos. Mentre que la construcció és totalment impermeable/transpirable gràcies a la membrana HELLY TECH® de Helly Hansen, juntament amb costures segellades i materials amb tractament hidrofòbic, la qual cosa garanteix que l’aigua es repel·leixi de la superfície quan s’exposa a condicions humides o enfangades.


Quant a sostenibilitat, la major part de la part superior de la Traverse HT Boot conté contingut reciclat, incloent-hi un folre de polièster 100% reciclat i cordons de polièster 100% reciclats. A més, aquest nou calçat ha estat desenvolupat mitjançant un innovador procés d’impressió 5D, en el qual les capes de material es dissenyen per a afegir una protecció addicional sense deixar de ser flexibles i superlleugeres. El procés d’impressió també redueix els residus, ja que no s’utilitza un excés de material.


“Amb l’ampliació de la nostra col·lecció de calçat Verglas, buscàvem oferir estils que fossin altament tècnics i innovadors, igual que la nostra roba d’exterior“, explica Kristofer Eidsgaard, director gerent de la divisió de calçat de Helly Hansen. “Hem innovat molt amb aquests dissenys, creant sabates de senderisme que ofereixen un alt nivell d’estabilitat i protecció sense comprometre la comoditat i agilitat de la lleugeresa. El nostre ús intel·ligent dels materials i la tecnologia ens ha permès trobar aquesta solució, juntament amb un enfocament responsable del propi procés de disseny.”

El preu de venda d’aquest model són  200 €