Head presenta la nova col·lecció d’esquís juniors

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’empresa austríaca HEAD llança la nova col·lecció d’esquís júnior, dissenyats amb el sistema E4ASY KIDS, que garanteix major seguretat i diversió en les pistes. Res més lluny de la realitat, qualsevol esquiador que necessiti un esquí, trobarà a HEAD l’equip més apropiat al seu nivell i preferències. És per això, que el catàleg HEAD inclou, a més de diferents col·leccions per a adults, un gran ventall d’esquís júniors dissenyats amb el mateix nivell de professionalitat i especialització.

E4SY KIDS
La col·lecció d’esquís júniors, s’ha creat tenint en compte les necessitats dels més petits en pista. Per això, tots els esquís s’han configurat amb el sistema E4SY KIDS el qual promet menys esforç per a un major gaudi. El sistema, desenvolupat per l’equip HEAD, contempla:
– PES E4ASY: reducció del pes dels esquís i fixacions en un 15% perquè siguin més fàcils de transportar i més manejables.
– FLEXÓN E4ASY: els esquís júniors estan pensats perquè els joves esquiadors millorin el seu rendiment. Per això, s’ha ajustat la flexió perquè sigui més suau i agradable.
– FIXACIONS E4ASY: finalment, la nova fórmula més tova de sola i frens permet que els petits puguin sortir i entrar de la fixació en segons, i sense ajuda.

ESQUÍS JÚNIORS
Com ja passa amb la gamma d’esquís per a adults, els esquís júniors també s’han dissenyat segons el nivell i modalitat d’esquí.

1.En primer lloc, cal destacar els dos models d’esquís de competició, dissenyats també amb el nou color blau de la col·lecció RACE: WCR E.sl REBEL TEAM i WCR E-GS REBEL TEAM.
2.En segon lloc, el catàleg contempla tres models d’esquís per a aquells júniors, que sense ser corredors federats, dominen les pistes: WORLDCUP E.RACE TEAM JRS, SUPERSHAPE JRS i SUPERSHAPE TEAM EASY JRS.
3.Desglossant la col·lecció, en tercer lloc, el catàleg HEAD també inclou el ‘fora pista’ per als esquiadors més joves que s’atreveixen amb el Freeski. Per a ells, els esquís OBLIVION es convertiran en la millor opció: OBLIVION JR PRO, OBLIVION JR, OBLIVION TEAM JRS.
4.I en quart lloc, els esquiadors més joves amb nivells amateurs tindran a la seva disposició els esquís KORE TEAM i JOY EASY JRS, i per a aquells que facin els seus primers passos, el model MONSTER EASY JRS.

COL·LABORACIÓ AMB LA PATRULLA CANINA
A més dels esquís, la marca austríaca també ha volgut posar en valor les proteccions júniors del seu catàleg, creant una col·lecció càpsula en col·laboració amb la PATRULLA CANINA, la sèrie de dibuixos infantils més vista del moment.
Aquesta col·lecció inclou, d’una banda, dos models de cascos amb visera incorporada (MULLO VISOR i MACA VISOR) i, per un altre, dos cascos més, que sense visera incorporada, inclouen la màscara CONTEX YOUTH (MULLO PAW PATROL i MACA PAW PATROL). Tots aquests cascos estan animats amb els cadells protagonistes de la sèrie: Chase, Marshall o Sky, entre altres.

Verified by ExactMetrics