Head marca tècnica oficial de la Copa d’Espanya inclusiva d’esquí

Related

Compartir

HEAD es converteix en la marca tècnica oficial de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí per a fer costat a tots els participants en les tres parades del circuit: Baquèira Beret, Sierra Nevada i Formigal.

Aquesta setmana comença la primera prova de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí, l’únic circuit d’esquí alpí a Espanya en el qual participen esportistes amb i sense discapacitat. Aquest circuit s’organitza gràcies a Fundació Jesús Serra i al Centre d’Esports d’Hivern Adaptats (CDIA).

El principal objectiu de la Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí no és un altre que desenvolupar una competició integrada que sigui referent a nivell nacional i fomentar la convivència d’esportistes amb i sense discapacitat, buscant la normalització a través de l’esport.
En aquesta segona edició de la competició, HEAD acompanyarà durant tot el circuit als participants com a marca tècnica oficial. Durant les tres proves, la marca austríaca crearà un espai “Village” per al descans i showroom dels productes de la pròxima temporada.

Per a Joan Vila, Manager de Màrqueting i Promoció d’Esquí a Espanya: “Formar part de l’equip de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí reafirma el compromís per part de HEAD a donar suport a l’esquí d’alt rendiment en totes les seves variants i modalitats.” A més, afegeix: “La labor social que porta exercint després de quinze anys la Fundació Jesús Serra, així com la involucració de la CDIA en programes per a persones amb discapacitat física, són admirables. Durant aquestes tres proves, l’equip HEAD oferirem tot el nostre coneixement i experiència tècnica perquè la copa continuï sent un referent a nivell estatal”.

Segons Andrés Gómez, Director General del Centre d’Esports d’Hivern Adaptats (CDIA): “Amb aquest acord fem un pas endavant en la Copa d’Espanya inclusiva Fundació Jesús Serra potenciant les tres seus (Baquèira Beret, Sierra Nevada i Formigal), ja que tenir un company de viatge com HEAD ens aporta experiència tècnica i ens dona un impuls que ens permet continuar creixent i treballar en la bona direcció amb les millors eines en favor de la inclusió i de l’esport de persones amb discapacitat”.

Els pròxims dies 21 i 22 de gener s’inaugura la primera etapa del circuit a Baquèira Beret (Lleida). Les dos següents se celebraran a Sierra Nevada (Granada) entre el 15 i 16 de febrer i finalment Formigal (Osca) els dies 24 i 25 de març.