Head fa més fàcil esquiar amb la seva gamma Shape

Related

Head número al campionat del món d’esquí 2023

Els atletes HEAD, els World Cup Rebels anoten una...

Aramón inicia els tràmits per l’unió Formigal amb Astún

Formigal,s,a, societat del Grup Aramón, ha iniciat els tràmits...

Les claus de l’èxit de les Finals Copa del Món a Grandvalira

En plena ressaca després de les jornades viscudes a...

Compartir

HEAD actualitza la sèrie d’esquís Shape per a oferir un millor carving, control, usabilitat i lleugeresa en els quatre models d’esquís Shape e-V10, Shape e-V8, Shape e-V5 i Shape V2.

Com ja fa molts anys, HEAD desenvolupa productes específics per a totes les modalitats d’esquí, des del Freesky, All mountain o esquí alpí. Cadascun d’aquests estils es troba representat en una de les línies de producte HEAD (Performance, All Mountain, Race, Kore o Dona). D’aquesta manera, si un freerider necessita actualitzar els seus esquís, haurà de seleccionar uns de la línia Kore. Però en el cas que parlem avui, si un amant de l’esquí alpí volgués conèixer les novetats de la marca austríaca, haurà de consultar la col·lecció Performance composta pels esquís Supershape i especialment, els nous quatre models d’esquí Shape.

Característiques tècniques dels esquís Shape

Els quatre models d’esquís Shape (Shape e-V10, Shape e-V8, Shape e-V5 i Shape V2) s’han dissenyat amb una construcció asimètrica ja que, s’articulen amb una espàtula més ampla i un taló més estret. Aquest disseny ofereix a l’esquiador una millor usabilitat i facilitat en el carving simplificant el gir i obtenint un major control en qualsevol tipus de superfície (neu pols, pistes, gel…).

– Els esquís Shape incorporen el circuit electrònic EMC (Energy Management Circuit) el qual filtra les vibracions negatives durant les baixades, permetent a l’esquiador un major contacte amb la neu i estabilitat.
– A més del circuit EMC, la sèrie d’esquís Shape es converteix en una de les més lleugeres del catàleg HEAD gràcies al Grafè, un material molt lleuger i resistent que alhora proporciona un rendiment superior.
– A part de l’esmentat, cal destacar que els esquís Shape són compatibles amb la fixació Protector la qual després d’estudis realitzats per la Universitat d’Innsbruck i la Societat Americana de testatge de productes, han demostrat que pot reduir en un 50% les lesions de genoll.

Col·lecció Shape

Shape e-V10
El nou Shape e-V10 s’adapta a tots els esquiadors. El patí de 85 mm i el Rocker millorat de HEAD ERA 3.0 aconsegueixen un carving molt segur, a més d’un alt rendiment en neu tova.

 

Shape e-V8
El Shape e-V8 ofereix als entusiastes l’eina perfecta per a carvejar la muntanya. El seu àgil patí de 75 mm i els materials LYT Tech redueixen el seu pes per a disminuir el cansament en la travessia.

Shape e-V5
L’esquí Shape e-V5 és facilitat d’ús en estat pur. El seu àgil patí de 74 mm i els materials lleugers de LYT Tech donen com a resultat un dia d’esquí sense cansament.

Shape V2
Lleuger i fàcil d’utilitzar, el Shape V2 ajuda als principiants del carving a guanyar confiança a les pistes. El seu patí de 70 mm és ideal per a travessies de distància mitjana. La construcció LYT Tech redueix el pes de l’esquí per a poder gaudir de tota la jornada en la neu.