Skitude, l’aplicació pels amants de la neu, ja disposa de 30 aplicacions a 10 països i segueix creixent

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Skitude segueix sent un dels proveïdors de referència en l’àmbit mundial pel que fa al desenvolupament d’aplicacions mòbils per les estacions d’esquí. En l’actualitat, Skitude disposa de 30 aplicacions a un total de 10 països i segueix així l’expansió internacional amb força després de la seva creació l’any 2012. Com a novetats per aquest any, l’empresa ha iniciat activitat a Escòcia amb la incorporació d’algunes estacions d’esquí d’aquella zona, i a més, ha rebut un premi de 50.000 euros per fer créixer el projecte i poder arribar així a més països.

Recentment s’han desenvolupat aplicacions per les estacions del Grup Aramón (Cerler, Formigal-Panticosa, Javalambre y Valdelinares), així com per l’estació francesa de Les Angles, al Pirineu Francès. De la mateixa manera es prepara el llançament d’altres aplicacions per les estacions de Cairngorm, Nevis Range, Lecht y Glencoe a Escòcia. Skitude també ha treballat en el desenvolupament d’altres aplicacions turístiques com són Ski Australia i Ski New Zealand, i aquest hivern es llançarà Ski France amb la col·laboració de Estiber, agència de viatges especialitzada en turisme de neu. Per altra banda, l’empresa ha seguit treballant en el re-disseny de totes les seves apps i ha iniciat noves col·laboracions amb diverses marques, per poder oferir nous premis a través dels diferents reptes que proposen a les diferents aplicacions.

 

Aramon APP per iOS/android
Imatge de la nova aplicació desenvolupada per Skitude: Aramon

Un premi que reconeix la trajectòria d’Skitude i una ronda de finançament per entrar als mercats dels Estats Units, Canadà i Nord d’Europa.

Skitude, que amplia cada vegada més la xarxa global d’aplicacions pels esquiadors i amants dels esports de neu i muntanya en general, ha rebut recentment 50.000 euros d’inversió per impulsar el seu projecte, en la trobada d’inversors Bbooster Week celebrada al novembre a Tenerife. En aquesta trobada de les Illes Canàries van participar les 7 millors startup tecnològiques d’Espanya, d’entre les més de 50 que optaven a quedar finalistes. Aquesta acció s’emmarca dins del procés d’expansió pel qual la companyia ha obert una ronda de finançament amb la qual té previst captar un milió d’euros i finançar la seva internacionalització, principalment als EEUU, Canadà i Nord d’Europa.

Una APP per tot el que l’esquiador o l’snowboarder pot necessitar, amb premis!

Skitude cobreix totes les necessitats de les destinacions i les de l’usuari final donant forma a una plataforma social en la qual els esquiadors i snowboarders poden compartir els quilòmetres fets a pistes, les fotografies de la jornada i crear un perfil propi amb totes les seves estadístiques. A més, es poden consultar altres dades interessants com pot ser la previsió meteorològica o veure en directe l’estat de les pistes amb les diferents webcams de cadascuna de les estacions. Els usuaris també poden competir amb els diferents reptes que es proposen, i aconseguir grans premis.

Imatge de les funcionalitats Skitude
La APP Skitude ofereix la possibilitat de mesurar l’activitat de l’esquiador o l’snowboarder a pistes

Una empresa catalana amb gran projecció internacional

Creada l’any 2012, Skitude s’ha introduït en unes cinquanta estacions, entre elles, Valle Nevado (Xile), Cerro Castor (Argentina), el grup d’estacions de Nous Pirineus (França), Campo Felice (Itàlia), Golte (Eslovènia), Grandvalira (Andorra), La Molina, Sierra Nevada o Masella (Espanya). A més, a Xile disposa de l’aplicació ‘Chile Esquí’, i treballa amb totes les estacions del país. Aquesta aplicació s’ha posat en funcionament amb la col·laboració de Sernatur (Servei Nacional de Turisme de Xile).

Encara que fins ara el negoci directe es concentra en la cinquantena d’estacions d’esquí dels 8 països, ja hi ha més de 500.000 usuaris que utilitzen les 20 aplicacions, que es poden descarregar de manera gratuïta i ja hi ha més de 100.000 usuaris registrats a la xarxa social de Skitude, la plataforma de monitoratge i gamificació que incorporen totes les apps. Les aplicacions estan disponibles tant per als dispositius iOS, el sistema operatiu de l’iPhone i iPad, com para dispositius Android.

Més informació: Skitude

Verified by ExactMetrics