Entrevistem Agnès Marqués

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

Periodista. Nascuda a Mallorca, des del 2007 és la cara dels Telenotícies de TV3 edició Cap de Setmana, presentant i editant aquest espai tots els caps de setmana. El fet de treballar aquests festius li permet escapar-se entre setmana quan pot a les pistes d’esquí. Li agrada la bona cuina i matinar per esquiar.
Twitter @MarquesAgnes

Esquies o surfeges?
Esquio

Quan vas començar, quina edat, quina estació?
Vaig començar a esquiar amb 3 anys. Vivíem al País Basc i esquiàvem a Candanchú. Santa paciència els que esquien amb nens tan petits…

Quan esquies sols anar amb amics? Família? Sola?
Sempre hi vaig amb amics o la família.

Estació preferida? I la que més visites?
La que més visito és Masella, per la relació proximitat i diversitat de pistes i nivells.

Ets de matinar i plegar aviat o de no matinar i en canvi tancar pistes?
Sóc de matinar i plegar aviat.

Pista o forapista?
Pista!

Quin dia seria el teu dia “ideal o perfecte”a la neu?
Llevar-se d’hora, esmorzar potent, entrepà de bacon amb formatge i cafè amb llet, per exemple. Ser dels primers que trepitgen la neu dura de la nit, aturar-se a mig matí, si fa sol, una terrassa és imprescindible, continuar amb quatre o cinc baixades més i dinar calent en alguna fonda.

Fas après -esquí? Quin? Sopar? Sortir de nit?
El meu après-esquí és una bona dutxa, descansar, voltar per algun poble i sopar.

Un record especial o anècdota que t’agrada recordar?
En fer 18 anys em van regalar una taula de surf. Havia fet algunes classes i em vaig engrescar. El primer dia d’estrenar la taula vaig pujar fins al capdamunt de l’estació, confiada com si anés amb esquís. Vaig trigar dues hores i escaig a baixar al punt d’inici. I l’endemà no em podia moure, completament adolorida!

Gastronomia, quin és el plat o àpat que et ve de més gust quan ets a la neu?
Escudella, trinxat…

Casc si o no?
No en porto, però hi hauria!

Guants o manoples?
Guants.

Ets més telecadira o més de teleesquí?
M’és indiferent

Quin d’aquests dos moments prefereixes, posar-te o treure’t les botes?
Me les lligo en començar la jornada i només les afluixo si m’aturo a mig matí.

 

Gener 2015

Verified by ExactMetrics