Més Nadal que mai a Baqueira Beret

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

L’Estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu prepara les vacances de Nadal amb moltes activitats, molta neu i la previsió d’obertura completa, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Els Reis d’Orient arribaran a Baqueira ben puntuals

Baqueira Beret encara el Nadal combinant esdeveniments tradicionals per a tota la família, competicions esportives i molt ambient après ski. Tot això amb el domini esquiable obert al complet, amb el màxim de 162 km i les quatre àrees en funcionament: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver.

Així esta Baqueira un 23 desembre 2021…nyam nyam

Tots els serveis de l’Estació estaran també oberts, incloses les botigues Ski Service Baqueira Store i els restaurants temàtics com el 5J Grill Baqueira, el Moët Winter Lounge o el Refugi San Miguel, a més de la resta de bars, parrecs i après ski. En la zona Fòrum de Baqueira 1500: la Borda Lobató, el Winebar by Vinya Pomal i el pub Drinkery donarà servei durant tots els dies nadalencs. Baqueira SnowCAMP, els nous parcs de neu infantils on els més petits podran gaudir al màxim de Baqueira Beret i de la neu durant aquest nadal, també estaran oberts per a oferir el millor servei a les famílies.