Baqueira Beret ampliarà el domini esquiable fins als 90 km a Setmana Santa

Related

Com serà el mes d’agost?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Tren dels Llacs Panoràmic, arrenca aquest cap de setmana

El Tren dels Llacs Panoràmic, gestionat per Ferrocarrils de...

Les activitats per aquest estiu22, que ens proposa Vallnord-Pal Arinsal

Vallnord – Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu...

Les propostes estiuenques que ofereix Vallter

Vallter començarà la temporada d’estiu aquest dissabte 16 de...

Compartir

L’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu augmentarà el domini esquiable, si les condicions meteorològiques i sanitàries ho permeten, fins als 90 km a partir del dia 27 de Març coincidint amb l’inici de la Setmana Santa.

Es posarà en funcionament parcialment la zona de Beret que se sumarà a l’obertura de Bonaigua a Sant Josep i a l’àrea de Baqueira, en funcionament durant tot l’hivern.

Amb aquesta ampliació estaran obertes 68 pistes i 22 remuntadors buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i alhora augmentar el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. L’Estació, segons estava ja previst en el calendari, donarà per acabada la temporada el dilluns 5 d’abril.

En la recta final de temporada l’Estació té previst afegir a la seva oferta 18 traçats a Beret i els remuntadors TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina, TSD Blanhiblar, TQ Costarjas i TQ Fernández Ochoa ampliant en 29 km esquiables aquesta àrea el que se sumaran als ja disponibles a Bonaigua des del 18 de març i als oberts durant tot l’hivern a Baqueira aconseguint un total de 90 km.

Aforament i mesures sanitàries
Durant aquestes últimes setmanes de temporada l’Estació gestionarà els màxims de capacitat que s’adaptaran a les regulacions i l’operativa de cada moment tant en els remuntadors com en la restauració i altres serveis com els lloguers de material. Recordar que en tot moment s’ha de seguir la reglamentació bàsica de seguretat sanitària com l’ús de les mascaretes en remuntadors i distància de seguretat en cues, entre altres mesures. Més informació sobre aquest tema a http://www.baqueira.es/actualidad/covid19/

El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

Amb l’objectiu de gaudir al màxim de la muntanya i tenir assegurat l’accés, es recomana comprar el forfet en línia. D’aquesta manera, tenen garantit l’accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (tarifa general) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament en línia. A les taquilles exclusivament es podran adquirir forfets especials com baby, sènior, passeig, tarda i també seran punt de recollida del suport BaqueiraTICKET. Finalment, tindran garantia d’accés a l’Estació els clients que hagin contractat la seva estada i forfets amb Viajes Baqueira a www.viajes.baqueira.es

Restauració i altres serveis
Pel que respecta a la restauració a l’Estació, funcionarà però amb limitacions i aforament controlat. Amb la zona de Beret oberta al públic es donarà servei en el bar i el Pàrrec Audeth. No obstant això, la major part de l’oferta seguirà concentrada a la zona de Baqueira. A 1800 el Restaurant i la terrassa Bosque han estat oberts tota la temporada. A la base està també en marxa el Baqueira Bar 1500. A Orri també estarà obert el Moët Winter Lounge. A Bonaigua, seguirà obert el Refugi San Miguel. Els horaris de la restauració de l’Estació estan subjectes a la normativa sanitària de les autoritats pel que en prinicipi podran estar en funcionament durant tota la jornada d’esquí, sempre que no es decreti el contrari.

L’Hotel Montarto i el WineBar by Viña Pomal continuaran oberts fins a final de temporada adaptant els seus serveis a les mesures sanitàries que s’apliquen en tota l’Estació. En quant a les botigues i lloguers, el local de Baqueira Store està a ple rendiment, amb limitacions d’aforament, igual que el lloguer de Ski Service situat a 1500. El servei de guarda-esquís a la cota 1800 també està obert.

Baqueira posa a la disposició dels clients la recàrrega en línia dels citats suports perquè puguin assegurar les seves vacances en cas de restriccions d’aforament a pistes. L’Estació informarà diàriament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates. Per a més informació de la recàrrega online: http://bit.ly/ForfaitsOnlineBaqueira