Baqueira Beret ampliarà el domini esquiable fins els 54 km de cara a la setmana de Sant Josep

Related

La jaqueta Loke Shell Hiking de Helly Hansen ideal per a la tardor

La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió...

Pren cos l’ampliació del domini esquiable a Grandvalira

L'ampliació del domini més gran del Pirineu a Grandvalira,...

Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern...

Compartir

L’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu augmentarà el domini esquiable disponible a partir del dia 18 de març amb l’obertura parcial de Bonaigua que se sumarà a l’àrea de Baqueira en funcionament durant tot l’hivern.

Sembla que Baqueira encara una recta final de temporada pandèmica amb moltes ganes de fer-nos gaudir de la neu.

Imatge del Refugi al sector de Bonaigua

Amb aquesta ampliació estaran oberts 54 km de pistes buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i al seu torn augmentant el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. Depenent de la meteorologia i les dades de pandèmia l’estació podria obrir més domini esquiable de cara a Setmana Santa.

El sector Baqueira que ha estat obert tot l’hivern

Els últims dies de l’hivern astronòmic arribaran a Baqueira Beret amb una ampliació de les pistes a la disposició d’esquiadors i snowboarders. L’estació té previst, si les condicions meteorològiques i la situació sanitària ho permeten, ampliar l’àrea esquiable fins als 54 km de pistes sumant bona part de Bonaigua a partir del 18 de març. Això vol dir 14 remuntadors que donaran accés a 45 pistes.

Encara que normalment les vacances de Setmana Santa fa anys que no són sinònim de molta afluencia a pistes, enguany, amb el precedent de la pàndemia que hem patit, no descartariem que les destinacions de neu tinguin una bona rebuda entre els esquiadors que o no han estrenat temporada o tenen el mono de tancar la temporada amb moltes ganes.