Grandvalira s’apunta a la festa de Sant Josep, oferint 135km esquiables

Related

La jaqueta Loke Shell Hiking de Helly Hansen ideal per a la tardor

La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió...

Pren cos l’ampliació del domini esquiable a Grandvalira

L'ampliació del domini més gran del Pirineu a Grandvalira,...

Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern...

Compartir

A partir del divendres, 19 de març, Grandvalira oferirà 87 pistes, ampliant d’aquesta manera el domini esquiable a 135 km que se sumen als 30 km d’Ordino Arcalís. A més, s’obriran els enllaços entre els sectors que estaran operatius (Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter). Aquesta situació es mantindrà durant la Setmana Santa, fins el 5 d’abril, si les condicions ho permeten.

Imatge Arcalís

Aquesta expansió dels quilòmetres esquiables va acompanyada d’una ampliació dels serveis que ofereixen les estacions fins al final de la temporada. Els amants de la neu de totes les edats podran gaudir de plans gastronòmics i activitats de tot tipus. També estaran operatives les escoles de Grau Roig, Soldeu i El Tarter, que presenten un programa d’aprenentatge completament renovat i revolucionari, tot conservant l’essència i la tradició de més de 50 anys d’experiència.

Des d’aquest divendres, l’horari de les estacions és de 9h a 17h i les tarifes recuperen els preus habituals.

Sector Pas de la Casa – Grau Roig
L’oferta gastronòmica existent s’amplia amb l’obertura de la Cafeteria Pulka. Fins ara, els visitants podien acudir als restaurants Braseria Piolet (amb l’opció de degustar alta gastronomia xinesa al Piolet by Kao), Llac de Pessons (un dels llocs més singulars de l’estació, amb unes vistes privilegiades i especialitzat en cuina tradicional de muntanya), Cubil i Coll Blanc KSB.

Pel què fa a les instal·lacions, a les que ja hi ha obertes s’afegeixen el TSD4 Pas de la Casa, el TSD6 Pla de les Pedres, el TK Cortals i el TK Llac de Cubil.

Una bonica postal del Pas de la Casa

Finalment, a aquells amants de la neu que desitgin practicar activitats més enllà de l’esquí, el centre Roc Roi els oferirà noves opcions: motos i raquetes de neu, i múixing. I per als grups, snowtubbing, tir amb arc i paint ball neu. Per la seva banda, Epic Andorra segueix oferint experiències i allotjaments singulars en plena muntanya.

Sector Soldeu
A la zona de Gall de Bosc, la proposta gastronòmica estrella és la que ofereix el Wine&Meat Bar by Jean Leon, un restaurant de tipus bistronòmic amb producte de gamma alta però amb un servei desenfadat. Els amants del te tenen el seu espai al Tea Lounge i aquells que es deleixen pel menjar italià han de passar pel Pasta Box. La guinda la posa una de les terrasses més exclusives de la zona, el Clicquot Snow Club Grandvalira, un espai chic i exclusiu, apte per als paladars més exigents i que enguany incorpora una nova barra.

A Espiolets, la proposta gastronòmica compta amb el Fun Food i la cafeteria Espressoh, que obriran cada dia durant la Setmana Santa.

Quant a les instal·lacions, a les que ja hi ha obertes s’afegeixen el TSF Solanelles i el TSD Pla de les Pedres.

Pel què fa a les activitats, els amants de la velocitat poden seguir gaudint amb l’Snake Gliss, una experiència trepidant per a tots els públics.

Sector El Tarter
La proposta gastronòmica del Pi de Migdia compta amb el Self i la Cafeteria, a més d’un dels restaurants més emblemàtics de l’estació, L’Arrosseria, el lloc ideal per als que busquen un bon arròs.

A Riba-Escorjada, es pot fer una parada al Fun Food, a la Cafeteria i la Trattoria, així com a la Cafeteria de l’Obac.

Quant a les activitats, el Centre d’Activitats El Tarter ofereix múixing, la possibilitat de realitzar excursions per la muntanya amb trineus tirats per gossos.

Ordino Arcalís
L’estació té la totalitat del seu domini obert des de fa setmanes. Els seus 30 km se sumen així a la proposta de Grandvalira per oferir al visitant una experiència d’allò més completa.

A nivell de restauració, l’estació afegeix aquest divendres la proposta del Restaurant La Coma del 19 al 21 de març i del 27 de març al 5 d’abril. Es tracta d’un dels restaurants més emblemàtics de l’estació, on es poden degustar grans carns a la brasa.

A partir d’aquest divendres, també es podrà optar pel menú diari (de dilluns a divendres) del Restaurant Planells.

Pel què fa a les activitats, Ordino Arcalís permetrà practicar motos de neu a partir de les 17h.