LaNeu.cat tornem a la ràdio!

Més articles

Compartir

Save the date! 25NOV és la data del retorn de LaNeu.cat a les ones radiofòniques. Com no podia ser d’una altra manera, de la mà del malalt de neu Goyo Prados, que dirigeix el magazín dels matins del cap de setmana a Ràdio 4.

El programa Són 4 dies és l’espai que acollirà quinzenalment el món de la neu de la mà de Josep Carrizo i Pep Pont. Entrevistes amb gent del sector, reportatges i l’estat de la neu conjuntament amb les previsions meteorològiques que enguany les gestionaran la gent de projecte4estacions .

Després de la participació fa dos anys al magazín de tarda dels divendres Anem de Tarda, també realitzat pel periodista i esquiador malaltís Goyo Prados, la gent de LaNeu.cat teníem el mono de tornar a fer ràdio. Una trobada de tots els participants en aquest projecte fou el detonant per tornar a dissenyar la tornada a les ones hertzianes.

A més de poder escoltar en directe, també podreu descarregar-vos o escoltar quan vulgueu el nostre espai mitjançant els podcasts que anirem penjant.

Verified by ExactMetrics