Restaurant La Gallina a Font-Romeu

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Ja feia un temps que n’havíem sentit a parlar de La Gallina, un restaurant que porta dues temporades d’hivern en funcionament i que valia molt la pena. Destaquem que aquest establiment funciona sobretot a l’hivern, però també els mesos d’estiu, gràcies als remuntadors de l’estació Font-Romeu, l’accès és molt ràpid i fàcil.

Una de les vistes que tenim des de la Gallina, imagineu-vos tot blanc de neu!

La Gallina està situada just al costat del cim de la Gallinera a 2.127 m d’altura i es troba just a l’arribada de la cadira Airelles. La Gallina gestiona tres espais, un xalet acollidor amb decoració típica de muntanya on predomina la fusta. Al costat mateix una sala molt més gran amb vista a les pistes i un petit bar més informal on cuinen entrepans, patates fregides i fins i tot cuina asiàtica.

El menjador gran

El petit xalet de fusta, també esta disponible sota reserves, les nits d’hivern, concretament de dimecres a dissabte. A partir de les 7 de la tarda, s’hi arriba amb retrac i la baixada és amb el mateix giny, o bé podeu baixar esquiant sota la llum de la lluna.

La sala del xalet petit, podeu reservar les nits d’hivern.

Els mesos de temporada d’hivern la carta s’adapta a les fredes temperatures, oferint a part de l’especialitat com el xai al forn amb verduretes fet a baixa temperatura, altres plats de neu, com fondues, raclettes etc.

Reblochon amb ceps i patates, nyam, nyam!

Els mesos d’estiu la carta és modifica una mica per fer-ho més lleugera. Destaquem com a entrants les amanides de muntanya, de burrata i les de sardines.Com a plats principals, disposen de graellada de carn, un curiós és la seva particular versió de la tartiflette però en versió estiu: reblochon amb ceps i patates. Molt recomanables les seves postres i els pastissets de xocolata, llimona o nous.

El xai al forn, fet a baixa temperatura!

Tots els plats que hem comentat, des dels entrants a les postres, estan curosament presentats a taula, com veureu a les fotos.

I per sortir rodolant, les postres!

La Gallina és un dels clars exemples, de què les coses a alta muntanya, pel que fa a gastronomia, estan canviant molt i a millor. Una delicada oferta a uns preus competitius, que juntament amb l’entorn preciós de la muntanya són imbatibles.

 

 

 

Verified by ExactMetrics