L’estació del Capcir està gaudint d’un estiu molt favorable, tant pel que fa a la meteorologia com a l’afluència de visitants a les seves propostes estiuenques. De fet, és un èxit aconseguit gràcies a la feina feta durant molts anys, en què el seu objectiu ha estat l’ara tan de moda “desestacionalitzar” les estacions d’esquí, i fer-les atractives tot l’any.
L’oferta d’estiu a els Angles
A part de l’atractiu de l’entorn, el poble, el llac de Matamala, la seva cultura popular catalana, no és estrany coincidir amb trobades de gegants (com el dia que vam anar) o altres festes populars, així com gaudir de nits fresques… els punts forts són tres: l’espai Balneari&Wellness Angléo, el seu veterà Bike–Park i el trineu monorail Lou Bac. Anem a pams!

Angléo és un espai amb diferents opcions, des de gaudir d’una bona sauna o pels valents dutxes d’aigua freda, piscina interior i piscina climatitzada exterior amb vistes a la vall. A més ofereix tota mena de serveis habituals en aquests llocs, des de massatges, banys turcs o la cova de sal on pren protagonisme l’haloteràpia, un mètode de teràpia natural que fa ús de la sal.

El Bike Park és una de les activitats amb més temps funcionant als estius, amb un desnivell de 500 m i 30 quilòmetres de pistes.
I tot al contrari del Bike Park ens trobem a una de les darreres incorporacions a l’estació, que obviament funciona tant a l’estiu com a l’hivern, és el Lou Bac Mountain! Un espectacular trineu monorail de 2000 metres amb un desnivell de 430 metres, però amb pendents de fins a un 70%, però tranquils, ho pot fer tothom, ja que tens control de la velocitat mitjançant una palanca que redueix la velocitat. Una atracció que té un èxit brutal des del seu inici, fet que cal tenir present perquè depèn l’hora ens podem trobar amb una mica de cua per poder accedir-hi. Però us asseguro que val la pena, jo l’he baixat i ja compto els dies que falten per tornar-hi, ara bé quan hi torni, serà a l’hivern i ple de neu, ha de ser brutal l’experiència.
Per arrodonir la visita al Capcir, no oblideu que al costat de la sortida del Lou Bac teniu dues opcions per menjar. Per una banda, la Sala Hors-Sac, que fan brases tot el dia, vosaltres porteu la carn o la verdura i ells us les fan. Disposa de menjador enorme i una gran terrassa.

L’altra opció, és visitar el Chalet de les Angles, el Xalet-restaurant que ho peta a l’hivern i ara també a l’estiu, on podreu gaudir d’una cuina molt bona i sobretot unes carns Km0 fetes a la brasa. Disposa de grans terrasses, així com els seus espectaculars menjadors interiors, amb una decoració 100% alpina. Molt recomanable!