El Golf de Soldeu viu una gran temporada

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Aquest estiu, el camp de golf més alt d’Europa, situat a Andorra, concretament al Pla d’Espiolets a Soldeu, ha rebut un increment moderat de visitants, en part gràcies a la nova proposta de les bicicletes elèctriques, les E-Bikes que enguany s’han estrenat al domini andorrà. Una proposta diferent, però que encaixa en el projecte global de desestacionalitzar els camps de neu.

Impresionant imatge del camp de golf de Soldeu ©laneucat

Amb 9 forats i un par 33, el camp ha estat integrat harmoniosament amb l’entorn natural, aprofitant la topografia i els elements naturals. És l’espai més green del domini.L’arquitecte britànic Jeremy Pern, seleccionat entre els millors del món per la Peugeot Golf Guide, ha estat l’autor d’aquest projecte únic, la longitud total d’aquest és de 2.590 m i 16 hectàrees d’extensió.

S’hi arriba amb el telecabina de Soldeu, un cop sortim de la cabina, tenim el club social i la botiga on podem llogar o comprar productes relacionats amb el golf i marxandatge de Grandvalira. A tocar del club, tenim el Wine&Meat Bar by Jean Leon amb les seves espectaculars terrasses i una sala menjador interior.

La terrassa del Jean Leon i el camp de golf al fons 😉 ©laneucat

Hem parlat amb el nou responsable del Golf, en Xavi Bellsolà, per valorar, ara que ja estem arribant a la recta final de la temporada d’estiu, fes una valoració de com ha anat. Bellsolà ens comenta “potser cal anar a l’inici, a la cura del camp, ja que enguany hem modificat el sistema que fins ara fèiem servir. Aquest mes de maig ja hem començat a preparar el terreny, primer sembrant i posant abono. Penseu que aquest final de temporada de neu al camp no hi havia massa neu, i en el nostre cas, ens interessa que n’hi hagi molta, ja que és garantia de millor gespa. Malgrat això a finals de juny ja teníem un camp espectacular.”

El camp de Golf aquest estiu ha augmentat un 18% de visitants

Durant les nostres visites al camp sí que vàrem detectar prou ambient de visitants, Bellsolà ens ho confirma “aquest estiu hem incrementat un 18% els visitants al camp, de fet ens hem treballat molt el tema de captar al golfista de proximitat, alhora que hem aconseguit més socis al club social i hem incrementat els tornejos de 9 forats a les tardes, perquè tenim clar que volem captar al client jove que puja amb ganes de competir amb els amics i millorar el handicap”.

El crac Xavi i lo pep 😉

La proposta estrella de Grandvalria aquest estiu que ha estat l’E-Bike, també coordinada per Bellsolà, ha conviscut amb el Golf de manera molt satisfactòria. Són activitats complementàries, de fet els ciclistes disposen d’un petit camí asfaltat que travessa un tram del camp de golf, que ben assenyalat informa de quina manera circular sense molestar en l’activitat golfística, i tal com ha anat, ha estat un èxit.

El camp de golf obre les portes normalment a finals de juny fins a finals de setembre, és a dir, estem a la recta final de la seva activitat que està farcida de tornejos i activitats fins al dia 23 setembre data del tancament.

Vistos els bons resultats, ja preparen nous reptes per la temporada vinent

De cara a la pròxima temporada, Bellsolà ens avança les línies dels nous objectius, “volem continuar fent més tornejos, més esdeveniments, que amb això mirem d’aconseguir que la gent es faci seu el camp”.També tenen clar el valor de futur, “volem potenciar l’escola per a nens i no tant nens, i lligat amb això volem renovar el terreny de pràctiques per fer-ho molt més atractiu i pràctic”.

Ganes d’un vermutillo per agafar ganeta? yeeees

El tema social no és un tema menor, de fet vist l’èxit d’enguany tant al camp de golf com al restaurant Jean Leon, “volem ampliar el vessant social amb un espai a la terrassa inferior del restaurant que pot ser ideal per combinar l’esport i la gastronomia en un lloc espectacular”.

Bellsolà:“el Pla d’Espiolets és un racó espectacular, un petit diamant”

L’impuls d’aquest estiu en aquestes dues activitats com són el Golf i les E-Bikes bicicletes elèctriques a Grandvalira és evident, i crec que aposten en el camí correcte per desestacionalitzar cada vegada més l’activitat als camps de neu.

Verified by ExactMetrics