Darrers dies per aconseguir Forfet de temporada amb descompte a Les Angles

Més articles

Compartir

Amb l’arribada imminent d’un front fred i de les primeres nevades importants de la temporada, ens preparem per tornar a gaudir de la màgia i l’hospitalitat de Les Angles. L’estació del Capcir francès, situada a mitja hora de la frontera amb Puigcerdà, és l’única estació d’esquí del Pirineu francès que permet baixar esquiant fins al cor de la població, seguint l’exemple de les bucòliques estacions-poble alpines. La vida a Les Angles s’ha desenvolupat al peu de les pistes i gràcies a una política urbanística i mediambiental excel·lent, ha sabut conservar el seu caràcter autèntic complint els requisits d’una estació d’esquí moderna.

Les Angles ens ofereix el forfet de temporada amb un 15% de descompte fins al desembre i una oferta familiar molt interessant.

Aquesta ubicació, única als Pirineus francesos (situada en un altiplà de gran bellesa a més de 1.500m), on les pistes arriben fins a les portes del nucli antic, la converteix en una de les estacions més interessants de tota la serralada. A Les Angles podem trobar apartaments i hotels de totes les categories, una oferta gastronòmica realment excepcional, un balnerari urbà (Angleo), una mountain-coaster (LouBac) d’alt voltatge (les més llarga i més desnivell de França).

Què? un banyet amb aigua calenta i rasca i neu a fora? coses de l’Angleo

El domini esquiable s´estén sobre 55km de pistes per a tots els nivells, oferint un desnivell de 800m. Culminant a una altitud de 2.376 metres, és una de les àrees més extenses del Pirineu Oriental amb pistes per a tots els nivells, el primer snowpark del Pirineu i una àrea de debutants a peu de carretera, molt a prop de l’Església i de la muralla medieval. En total a Les Angles trobem 14 pistes verdes, 9 blaves, 14 vermelles i 8 pistes negres.

Forfet de temporada amb un 15% de descompte

Si es fa la compra del forfet de temporada abans del 4 de desembre, el forfet tindrà un preu especial de 535€ per als adults i de 487€ per als nens de 5 a 11 anys, estudiants de 18 a 24 anys i sèniors de 65 a 74 anys.

A partir del 4 de desembre el preu serà de 630€ pels adults i de 575€ pels estudiants.

A punt de gaudir de l’atracció no esquí de les Angles, el Lou Back

Oferta especial per a famílies

Per la compra de 4 forfets de temporada a tarifa normal per a una mateixa família, el quart forfet més econòmic surt de franc si es compren abans del 4 de desembre.

On podem comprar els forfets de temporada?

Podem adquirir el forfet de temporada de Les Angles a la mateixa web de l’estació o al web de Viatges Campulié.

I si encara no ho teniu clar…mireu el vídeo 😉

Verified by ExactMetrics