Estrenem una sèrie amb les millors terrasses a la neu. Si més no, les terrasses amb més ambient, les més cool, de moda, amb més classe, les més exclusives, les top, les terrasses on tothom vol estar, on es deixen veure les celebrities, la gent més fashion del Pirineu. Des de laneu.cat us hem preparat una selecció.

Comencem la sèrie amb una de les més prestigioses, hem d’anar a la Val d’Aran, concretament al sector de l’Orri a Baquèira Beret on trobem Moët Winter Lounge (MWL), la terrassa que ho peta a Bàqueira. Per accedir-hi tenim dues opcions, o bé esquiant o fins i tot en cotxe, ja que està a pocs metres de l’aparcament de l’Orri, fet que ajuda a organitzar festasses nocturnes de nivellassu.
L’edificació que allotja aquest espai compta amb una sala interior amb la seva llar de foc, petita barra i un menjador amb capacitat per a 50 comensals. La terrassa amb unes vistes espectaculars i amb una particularitat… disposa d’una cabina treta del telecabina de Baquèira però tunejada per l’ocasió, o sigui, luxe total, és un dels reclams pels instagramers que visiten el lloc. Amb capacitat de fins a 120 persones amb seient, tot i que sovint la gent opta pels tamborets, un fet que duplica l’aforament de la terrassa. El lloc a més compta amb l’excel·lent música del DJ i productor David Magallón, amb residència fixa a Eivissa i Baquèira Beret, conegut com a DJ Davma.
Pots escoltar una sessió del DJ DAVMA mentre llegeixes l’article:

Pel que fa a la gastronomia, l’oferta habitual del lloc inclou les famoses ostres amélie i una llarga llista de delicatesen que entre d’altres destaquem tàrtar de filet, steak tartar a la brasa, tan-dem tosta de foie+ copa xampany, ofereixen també el caviar que és produeix a la Val d’Aran, estem parlant del caviar Nacarii, llagosta o llamàntol a la brasa i per arrodonir la festa gastronòmica, a les postres destaquem la tarta tatin d’Orri i les trufes gelades d’Oriol Balaguer. Però si no fos prou, MWL compta amb una extensa agenda d’activitats gastronomiques que sumen molts inputs a la seva proposta culinària. Els dies que vam estar gaudint de la seva cuina van coincidir, quina sort! amb la mostra d’un dels productes estrella de Galícia, el pop a feira es-pec-ta-cular…però aqui no s’acaba tots, tenen a l’agenda, caps de setmana dedicats al pernil jabugo , al foie, al marisc…


I com podem suposar, el nom del lloc ja ens dona pistes que el xampany francès Moët regna i flueix a dojo tots els caps de setmana que és quan rep més visitants, i on és imprecindible la reserva ja que si no es impossible gaudir d’aquest espai. Segons el responsable del local , Aaron Resa, MWL rep visitants de famílies amb fills grans i joves en la trentena d’edat, i el top3 per nacionalitat son els espanyols, francesos i anglesos, tot i que també reben russos i europeus del nord.


Com arribar al Moët Winter Lounge de Baquèira Beret

Pep Pont
TW: @pep_pont
FB: Pep Pont