Arriba el bon temps, gaudim de les terrasses de Baqueira Beret

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

Davant el bon temps regnant aquest hivern i una recta final de temporada en la qual Baqueira Beret segueix superant els 185 cm de gruix màxim de neu, proposem descobrir les terrasses de Baqueira i la seva gastronomia.

Amb una previsió per al pròxim cap de setmana dels 160 km de l’estació oberts, si la meteorologia ho permet, i unes cotes de neu màximes de 185 centímetres l’estació proposa una esquiada fins a les terrasses dels seus establiments més especials, tant per la seva gastronomia com per la seva localització.

Al bon temps, millor cara, així que a unes temperatures de primavera a l’hivern i amb neu abundant a pistes, res millor que acompanyar aquesta equació amb una bona terrassa al sol. Les temperatures beningnes i la insolació creixent dia a dia conviden a gaudir de l’esquí i el snowboard però també de la gastronomia de Baqueira Beret en alguna de les seves terrasses.

Per a un menjar típicament espanyol o de tapes a l’aire lliure recomanem la terrassa de 5J Baqueira Grill a 1800 és ideal per a degustar el millor pernil de gla de la península o gaudir d’una graellada. La terrassa té unes increïbles vistes al Montarto, Aneto i Maladetas.

La terrassa del Moet, la més cool 😉

El Moët Winter Lounge potser és el local amb més fama de l’estació, però no per això deixarem d’esmentar-ho. Continua oferint el seu espumós acompanyat de delicioses tapes de selecció d’autor, ostres i una terrassa amb vistes a la Cara Nord que aquest any ha estrenat una zona “privee” que ha de reservar-se amb antelació.

El restaurant Pla de Beret, en el nucli d’aquesta zona a 1.850 m, és un dels grans desconeguts, amb una enorme terrassa, està especialitzat en cuina de mercat i és de fàcil accés per als no esquiadors ja que es troba a peu de pistes.

La Borda Lobato…nyam!

També a peu de pistes, però aquesta vegada a Baqueira 1500 i al costat de l’hotel Montarto, es situa la terrassa de la Borda Lobato, que amb aires rústics gràcies a l’àmplia barra de troncs, compta amb un espai ideal per a gaudir del paisatge prenent un combinat. Una altra terrassa tranqui·la a la zona és la del Winebar by Viña Pomal, en el Montarto i davant la plaça del Fòrum de 1500 on es respira màxima tranquil·litat.

 

A Bonaigua el Refugi San Miguel és també un punt de l’estació a tenir molt en compte. Compta amb una selecció de cerveses i begudes premium, així com exquisides racions i tapes assessorades pels xefs Dani García, Paco Roncer i Paco de Paz. La terrassa és àmplia i amb perfectes vistes al Tuc de Ratera i al Tuc Gran dera Sendrosa.

Una de les tapetes nyamnyam que podem trobar al Refugi

 

Verified by ExactMetrics