La proposta de Cerler aquest estiu: el Combi

Més articles

Compartir

Una de les activitats amb més èxit d’aquest estiu, es la que ens proposa l’estació del Pirineu Aragonès, el Combi Cerler. Consisteix a fer el trajecte en telecadira des de la base de l’estació a 1.500 metres fins a 2.000 metres, un cop arribem a la zona alta, prenem el sender triat, i de tornada fem parada i fonda al restaurant solàrium Cota Dosmil.

El punt de sortida de les activitats estiuenques a Cerler

Cal dir que l’estació ofereix excursions guiades en diferents traçats, els guies ens donaran tota mena d’informació relativa a l’entorn a més d’informació pràctica sobre la flora i fauna. El calendari dels guies és: Dilluns i dissabtes la ruta escollida és el Mirador del Rincón del Cielo, els dimecres el Cim de Cogulla i els divendres el Coll de Sarrau. L’hora d’inici d’aquestes activitats és a les 10 del matí i el punt de trobada és la sortida de la cadira del Molino.

Vistes mentre pugem al Rincon del Cielo, a la part esquerra el cim de Perdiguero 3.222m

Totes les rutes són circulars i no són excessivament exigents físicament i tenen una durada aproximada de 2 hores. Podreu embaladir-vos amb les vistes dels cims més alts dels Pirineus, com l’Aneto, Maladeta, Posets i Perdiguero. Un cop retornats a la Cota 2.000 podeu fer un àpat inclòs en el Combi, degustant una graellada de carn, amanida, beguda i postres a la terrassa solàrium del restaurant Cota Dosmil.


El preu del Combi Cerler és de 28,50€ els adults i 20,10€ els infants. També ofereixen un paquet Combi Familiar per 4 persones a 79,50€. Podeu trobar més info clicant aquí. Penseu que a més d’aquesta activitat, Cerler ofereix descensos de BTT i altres propostes per passar l’estiu ben actiu.

El restaurant i la terrassa solarium Cota Dosmil
La teca 😉
Verified by ExactMetrics