Restaurant Piolet i Vodka Bar, els espais gourmet a Grau Roig

Més articles

El millor freeride del món es veurà aquesta setmana a Baqueira Beret

El FIS Freeride World Tour by Peak Performance inaugura...

Baqueira Beret tanca un molt bon Nadal amb 130 km de pistes obertes

Baqueira Beret acomiada les vacances de Nadal amb un...

Les estacions andorranes tanquen el millor Nadal dels darrers cinc anys

Les estacions de Grandvalira Resorts -Ordino Arcalís, Pal Arinsal...

Compartir

Si estàs gaudint de la neu a Grandvalira, i després del desgast físic que comporta tot un dia a la neu, el teu estomac et demana a crits un “pit-stop” una de les propostes que et podem suggerir, i ben coneguda pels gourmets, es troba en un racó mig amagat del sector de Grau Roig. La nostra recomanació és el restaurant Piolet.

Aquest bacallà amb cruixen de carxofa…ummm

De la mà del xef francès Christian Mureau, el Piolet ofereix una carta de plats molt ben treballats on predominen els productes de proximitat. Barrejant la cuina tradicional de muntanya andorrana i catalana, amb els tocs delicats de la cuina francesa. Sorprèn la qualitat i l’espectacularitat en la presentació dels plats, com podreu comprovar en les fotos que vàrem fer el dia del reportatge.

Triar un plat, és una tasca dicifil i més si hi ha gana!

La seva oferta culinària compren des de la cuina més bàsica, estil fast food, però en aquest cas, amb qualitat difícil de trobar en aquests llocs, per exemple podem gaudir d’hamburgueses de carn Km.0 acompanyada de patates del país, també destaquem l’oferta en plats de pasta italiana fins a arribar a plats més treballats i sofisticats d’alt nivell o gaudir d’una de les seves especialitats com són les carns amb denominació d’origen. També disposen de diversos plats per a vegetarians.

El restaurant Piolet, està situat en el pla de Grau Roig, molt a prop de la zona del Pic de Montmalús. Disposa d’una àmplia terrassa i de menjador interior. Els caps de setmana és recomanable de reservar taula a causa de l’alta demanda de clients que no volen deixar de gaudir de la neu i de la bona cuina. El Piolet ofereix a grups, la possibilitat d’oferir la seva oferta en horari nocturn, on destaquen uns menús amb protagonisme per a les fondues, raclettes, carns a la brasa, plats tradicionals de muntanya i menús infantils.

El germà petit Vodka Bar, amb delicatessen de tonyina i el caneló cua de bou!

L’oferta de cuina de nivell del Piolet, es complementa amb l’espai Vodka Bar que està situat a pocs metres i on també disposen d’una terrassa molt xic i un espai molt elegant dins la borda on ofereixen un bon assortit de plats, la majoria delicatessen, on destaquen els salmons fumats, el tataki de tonyina o el caneló de cua de bou. Tot això en un entorn molt acollidor.

Per les activitats nocturnes, s’accedeix als dos espais gourmet, mitjançant unes màquines trepitjaneu amb cabines adaptades per transportar grups nombrosos de persones. Amb un mínim de 10 persones ja podeu reservar i l’horari de nit comença a 2/4 de 8 del vespre. Els sopars es poden complementar amb activitats nocturnes com el múixing, les motos de neu o una excursió en raquetes.

Per assegurar-vos de poder viure una experiència especial a ambdós llocs us teniu que adreçar al correu bookingpasgrau@grandvalira.com .

 

 

 

Verified by ExactMetrics