Arriben les festes de Nadal i res millor pels amants de la neu que rebre regals relacionats amb l’esquí o snowboard. És una fantàstica oportunitat de fer feliços els receptors d’aquests regals. Us donarem uns consells dels que creiem que poden ser més pràctics.
Per començar aquesta petita guia d’idees, començem eliminant el material dur, els esquis o taules i les botes. Per dos motius, habitualment són productes d’import elevat i per altra banda i sobretot, són articles molt personals i és recomanable i imprescindible, conèixer el nivell d’esquí del receptor i sobretot la manera de gaudir de la neu, és a dir, quin perfil té aquesta persona en la pràctica de l’esport, si vol progressar, mantenir el seu nivell, competir o simplement fa un ús recreatiu.
Així doncs, comencem pel cap, tenim tres articles bàsics: el gorro, el casc i les ulleres. El gorro és recomanable que compleixi la seva funció, donar calor a la closca, per això descartem les gorres, només serveixen per abans i després d’esquiar, ja que si prenem una mica de velocitat és molt fàcil que abandonin el nostre cap, voleiant al mig de pistes.
Hi han mil models i colors, recomanem els disposin de més quantitat de teixit de llana, per la comoditat i escalfor que proporciona. L’interior del gorro sovint és amb folre polar i això implica molta comoditat.
Ulleres i/o màscares, són vitals per protegir els nostres ulls, ja que la radiació solar a les muntanyes incideix de manera exponencial a la nostra vista. Es molt important saber que hi han diferents qualitats de vidre, es a dir, es diferencien per si esquiem en dies asolellats i dies núvols, amb boira o nevada. Els fabricants tenen diferents lents que s’adapten a cadascuna de les situacions que ens podem trobar. Una de les millors marques és l’italiana Salice, mireu el seu web i trieu.
El casc, un dels regals més “segurs” que podem fer. Es diferencien en dos tipus: A i B. El A és més professional i el B és el més habitual a pistes. La principal diferència rau en que el B, a la zona de les orelles, sol ser amb peces desmontables i flexibles i el tipus A és el que veiem a les curses de competició que la carcassa del casc arriba fins les orelles.
Si voleu quedar molt bé amb el receptor, podem triar roba tècnica, en aquest cas us recomano que feu un cop d’ull al article que vam fer sobre com vestir-se per anar a la neu.
El món de l’esquí a part de grans satisfaccions, en proporciona una gran quantitat de gadgets per a malalts de neu. Us triem tres opcions guanyadores per a totes les butxaques.
Que aixequi la mà qui no hagi patit mai fred a les mans!? Una pràctica solució son uns sobres amb pols de ferro, aigua, sal, carbó activat i vermiculita. S’activen un cop obrim el sobre i poden durar fins a 12 hores a 55 graus. Els podem trobar amb paquets de 5 sobres des de 11€.
És la càmera més ben valorada pels esquiadors, la seva particularitat és que comprant el pal de selfie especial neu, per art de màgia desapareix de les fotos i videos que ens gravem. No cal dir que barata no és, però tots els usuaris ens confirmen que hores d’ara és la millor càmera d’acció al mercat. Preu base model més polivalent de tot el seu catàleg és el ONE X2 des de 342,99€ ara en promoció. Més info aquí.
Probablement l’app dels nostres amics de Skitude, és un regal molt valuós. Disposa de tracker disenyat especificament per esquí&snow, mapes de pistes en 3D, un munt d’estadístiques avançades dels nostres dies a la neu i és vinculable als rellotges inteligents. La seva versió premium és espectacular. I gratis! la podeu baixar a can google i apple.
I per acabar, un dels regals que també són agraits, i que gràcies a la pandemia i la seva forçosa digitalització de les estacions d’esquí, són els forfets regals. Fàcil de comprar i d’aconseguir. És un regal força més econòmic i que farà feliç a l’afortunat/ada. Només cal visitar la web de l’estació preferida i clic!