Pare Noel, Ioga i vols captius, les tres prospostes pel Nadal a Vallnord

Pare Noel, Ioga i vols captius, les tres prospostes pel Nadal a Vallnord

Les vacances de Nadal ja són aquí, és ara quan es viu una màgia especial i el domini andorrà de Vallnord ofereix un ampli ventall d’activitats per gaudir de l’estació aquestes festes més enllà dels seus 93 kilòmetres esquiables, els 140 itineraris de freeride i els 10 itineraris d’esquí de muntanya que garanteixen una excel·lent oferta esportiva.

L’arribada de Pare Noel
El Pare Noel visitarà Vallnord – Pal Arinsal. I ho farà cada dia fins al 23 de desembre. L’activitat començarà al telecabina de la Massana on un follet rebrà a les famílies i les acompanyarà en el trajecte fins arribar a Pal. Un cop a La Caubella hi haurà un berenar mentre s’espera l’arribada del Pare Noel, que rebrà a tots els nens, un per un i família per família, de forma totalment individualitzada. Hi haurà jocs, cançons, pintura i màgia, molta màgia nadalenca.

yoga_vallnord
La gent de Vallnord ens han sorprès agradablement amb aquesta iniciativa, Ioga a la neu!

Ioga a 2.000 metres d’altitud en comunió amb la natura
Enguany Vallnord estrena una activitat molt especial: sessions de ioga a la tarda a 2.000 metres d’altitud, en comunió amb la natura i amb el marc de fons d’un paisatge espectacular de muntanyes i estrelles. L’activitat, que es duu a terme al restaurant Pla de Cot del sector Pal, inclou una pujada en raquetes de neu des de la Caubella, una sessió de Kundalini ioga apta per a tots els nivells a càrrec de la iogui i naturòpata Jorgina Goñi i un sopar vegà al mateix restaurant.

Vols captius envoltats de la bellesa de les muntanyes nevades
Gaudir d’una panoràmica a vista d’ocell és possible pujant-se a un globus aerostàtic fixat a terra amb cordes. Ascendint aproximadament 20 metres gaudirem d’unes vistes úniques. L’activitat, que es realitza en el Pla de Pal, dura unes dues hores aproximadament i és molt recomanable per a les famílies doncs el globus té capacitat per a quatre persones, dos adults i dos nens.

Previous post
Masella, balanç Puríssima: més de 41.000 esquiadors
Next post
La Molina obre més pistes per al Nadal i arriba als 49 quilòmetres esquiables
Back
SHARE

Pare Noel, Ioga i vols captius, les tres prospostes pel Nadal a Vallnord