Arriba el bon temps, gaudim de les terrasses de Baqueira Beret

Arriba el bon temps, gaudim de les terrasses de Baqueira Beret

Davant el bon temps regnant aquest hivern i una recta final de temporada en la qual Baqueira Beret segueix superant els 185 cm de gruix màxim de neu, proposem descobrir les terrasses de Baqueira i la seva gastronomia.

Amb una previsió per al pròxim cap de setmana dels 160 km de l’estació oberts, si la meteorologia ho permet, i unes cotes de neu màximes de 185 centímetres l’estació proposa una esquiada fins a les terrasses dels seus establiments més especials, tant per la seva gastronomia com per la seva localització.

Al bon temps, millor cara, així que a unes temperatures de primavera a l’hivern i amb neu abundant a pistes, res millor que acompanyar aquesta equació amb una bona terrassa al sol. Les temperatures beningnes i la insolació creixent dia a dia conviden a gaudir de l’esquí i el snowboard però també de la gastronomia de Baqueira Beret en alguna de les seves terrasses.

Per a un menjar típicament espanyol o de tapes a l’aire lliure recomanem la terrassa de 5J Baqueira Grill a 1800 és ideal per a degustar el millor pernil de gla de la península o gaudir d’una graellada. La terrassa té unes increïbles vistes al Montarto, Aneto i Maladetas.

La terrassa del Moet, la més cool 😉

El Moët Winter Lounge potser és el local amb més fama de l’estació, però no per això deixarem d’esmentar-ho. Continua oferint el seu espumós acompanyat de delicioses tapes de selecció d’autor, ostres i una terrassa amb vistes a la Cara Nord que aquest any ha estrenat una zona “privee” que ha de reservar-se amb antelació.

El restaurant Pla de Beret, en el nucli d’aquesta zona a 1.850 m, és un dels grans desconeguts, amb una enorme terrassa, està especialitzat en cuina de mercat i és de fàcil accés per als no esquiadors ja que es troba a peu de pistes.

La Borda Lobato…nyam!

També a peu de pistes, però aquesta vegada a Baqueira 1500 i al costat de l’hotel Montarto, es situa la terrassa de la Borda Lobato, que amb aires rústics gràcies a l’àmplia barra de troncs, compta amb un espai ideal per a gaudir del paisatge prenent un combinat. Una altra terrassa tranqui·la a la zona és la del Winebar by Viña Pomal, en el Montarto i davant la plaça del Fòrum de 1500 on es respira màxima tranquil·litat.

 

A Bonaigua el Refugi San Miguel és també un punt de l’estació a tenir molt en compte. Compta amb una selecció de cerveses i begudes premium, així com exquisides racions i tapes assessorades pels xefs Dani García, Paco Roncer i Paco de Paz. La terrassa és àmplia i amb perfectes vistes al Tuc de Ratera i al Tuc Gran dera Sendrosa.

Una de les tapetes nyamnyam que podem trobar al Refugi

 

Previous post
Espot acull aquest diumenge la cursa popular Tamarro Race
Next post
Restaurant Piolet i Vodka Bar, els espais gourmet a Grau Roig
Back
SHARE

Arriba el bon temps, gaudim de les terrasses de Baqueira Beret