El Bosque, el concepte free flow a Baqueira

El Bosque, el concepte free flow a Baqueira

El Bosque, el nou espai de restauració remodelat la temporada passada a Baqueira fou una de les novetats més valorades pels usuaris de l’estació aranesa. I no és per menys. Una remodelació impressionant que ha donat com a resultat una edificació amb un disseny i accessibilitats molt destacada.
Segons la seva responsable Carme Riera, “el concepte per entendre tot el muntatge és el free flow, és a dir, lliure circulació, un cop entrem a l’espai on hi ha l’oferta culinària”.

El concepte de lliure circulació per estalviar temps i fer-ho àgil

Hi ha zones específiques d’amanides, pates de la zona, entrepans, pasta fresca, pizzes casolanes, plats de procedència km0 i una de les estrelles, el pollastre a l’ast fet al prestigiós forn Josper.
I si no en tenim prou, acabem amb postres i pastissos casolans fets pels pastissers del Hotel Montarto.
Riera destaca que “l’espai disposa de quatre caixes on és finalitza la compra, fet que evita cues i alhora facilita que l’aturada necessària per als esquiadors, sigui la més fluida possible”.
Cal destacar l’espai Nespresso i crepes que fan les delícies dels cafeters i dels llaminers.

La secció especifica de cafès

 

La primera temporada en actiu, l’oferta amb més èxit, han estat les pizzes i pastes amb 3 o 4 salses casolanes, i el pollastre a l’ast.
Tanmateix Carme Riera ens confirma “la tendència a augmentar el consum de menjar una mica més saludable, en l’apartat d’amanides, productes dietètics i sense gluten” on el Bosque disposa d’una oferta creixent.

L’estrella del Bosque, el forn Josper i els pollastres que hi fan! Nyam!

El Bosque té una capacitat de 550 persones dins les instal·lacions (amb detalls molt interessants com l’espai per deixar els cascs i la roba) i 550 persones en la nova terrassa exterior, una de les més demanades per la quantitat de sol que rep. Amb aquesta xifra de comensals són el segon espai més gran després de les zones de restauració de Beret.
La bona rebuda de la clientela s’ha concretat amb un destacable augment de l’afluència de públic, on destaquen el perfil familiar i de procedència catalana i francesa. Això ha provocat un augment notable en la facturació del complexe gastronòmic i de serveis. Els inputs dels clients no poden ser millor i segons Riera, confirma que l’aposta de l’estació pel sector gastronòmic és un encert.

 

Previous post
La previsió meteororològica pel cap de setmana del 24-25 de novembre i la pròxima setmana
Next post
LaNeu.cat tornem a la ràdio!
Back
SHARE

El Bosque, el concepte free flow a Baqueira