XXI Pujada a La Rabassa, primera cursa d’esquí de rodes

XXI Pujada a La Rabassa, primera cursa d’esquí de rodes

El Campionat de Catalunya d’esquí de rodes 2016-2017 constarà de dues curses: La Pujada a La Rabassa i la Canillo – Montaup.

El calendari de competició d’esquí de rodes va donar el tret de sortida el passat mes d’agost amb la celebració del Trofeu Festa Major La Seu i continuarà el proper 2 d’octubre amb la 1a edició de la cursa del CADI Rollers a Lles de Cerdenya.
Celebrades aquestes dues curses, arribarà una edició més de la Pujada a La Rabassa amb esquís de rodes, primera cursa del Campionat de Catalunya de la disciplina organitzada per Naturlàndia i el Nòrdic Esquí Club de Sant Julià de Lòria. La cursa tindrà lloc el proper diumenge 9 d’octubre.

La competició, que se celebra sota la tècnica clàssica d’aquesta modalitat, està adreçada a les categories Veterans, Sènior, Júnior i Cadet, que realitzaran la pujada de 9 quilòmetres, i també a les categories Infantils I i II i Benjamí, que participaran a la distància de 4 quilòmetres.

Les sortides tindran lloc a les 10 hores des de la cota de 1.600 per a les categories superiors, mentre que els més petits partiran des de la cruïlla de La Peguera. L’arribada per a tots els participants serà a la cota 2.000.

Calendari de curses 2016-2017
– Trofeu Festa Major. 27 d’agost. Lliure. La Seu d’Urgell. CEFUC.
– 1a Cadí Rollers. 2 d’octubre. Clàssic. Lles. BELLVER.
– 21a Pujada a La Rabassa. 9 d’octubre. Clàssic. La Rabassa. NATURLANDIA.
– 11a Pujada Canillo – Montaup. 15 d’octubre. Lliure. Canillo. SEC.

Previous post
Grandvalira acull un 30% més de visitants respecte l’estiu anterior
Next post
Grandvalira ofereix el forfet de temporada amb novetats
Back
SHARE

XXI Pujada a La Rabassa, primera cursa d’esquí de rodes