Vallnord rep més de 90.000 visitants durant la setmana de Carnestoltes

Vallnord rep més de 90.000 visitants durant la setmana de Carnestoltes

Un total de 90.000 persones han visitat, entre el dilluns dia 20 i el dilluns 27 de febrer, les dues estacions de Vallnord. Tant els dominis esquiables de la Massana com els d’Ordino han estat oberts al 100% durant aquest període que, a més, s’ha vist acompanyat de bon temps a banda i banda de les Valls del Nord.

En el transcurs d’aquesta setmana festiva, Vallnord – Pal Arinsal ha aplegat més de 65.000 persones. Els sectors de la Massana han acompanyat la qualitat de la neu i el bon temps amb la ja tradicional rua de disfresses, activitats com els vols captius amb globus aerostàtic o la segona edició de la Saturday White Fever, que va aplegar desenes de persones a la calçotada celebrada el passat dissabte a la terrassa del Xiringuito, a peu de les pistes de Pal. Les nombroses propostes per a famílies, amics, esquiadors i, en definitiva, per a tots els visitants, juntament amb una meteorologia favorable, van fer que la del dia 25 fos la jornada amb més afluència: l’estació massanenca va rebre prop de 8.000 persones.

vn carnival2
Ambient carnavalesc a pistes

L’estació de Vallnord – Ordino Arcalís ha superat, una vegada més aquesta temporada, les xifres del darrer hivern. En el transcurs d’aquesta setmana de l’any en què l’equip d’Arcalís va traslladar-se esporàdicament a l’edat mitjana tot transformant també les instal·lacions amb una realista decoració, l’estació va acollir més de 25.000 visitants que, dia rere dia, van gaudir de la totalitat del sector obert, comprenent el la zona de Creussans i el Natural Park, un més dels espais pensats per al freeride i el freestyle. El dissabte 25 de febrer va ser el dia punter, amb el pas pel domini de més de 3.200 usuaris.

 

Previous post
Les estacions del Grup FGC reben més de 56.000 visitants per Carnestoltes
allau als alps suïssos
Next post
Snowboarder sobreviu a un allau als alps Suïssos
Back
SHARE

Vallnord rep més de 90.000 visitants durant la setmana de Carnestoltes