Tavascan també obre les pistes d’esquí alpí

Tavascan també obre les pistes d’esquí alpí

El passat dilluns la gran majoria de les estacions catalanes va obrir pistes, donant per inaugurada la temporada d’hivern 2020/21. En el cas de Tavascan, dilluns van entrar en funcionament els circuits de nòrdic, la cinta de debutants i la resta d’espais recreatius. Però no ha estat fins avui dijous que l’estació ha obert completament totes les seves instal·lacions, que inclouen les pistes d’esquí alpí.

D’aquesta manera, Tavascan té tots els seus equipaments i circuits de neu disponibles. A més, tots els protocols s’han adaptat especialment per garantir la seguretat necessària arran de la pandèmia sanitària com a conseqüència de la COVID.

Tavascan, una estació de natura i muntanya salvatge

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.

Previous post
Skitude cotitzarà a la borsa Euronext Growth d'Oslo
Next post
Baqueira Beret obre parcialment més zones d'esquí: Bonaigua i Beret
Back
SHARE

Tavascan també obre les pistes d’esquí alpí