TAVASCAN ENCARA AMB OPTIMISME EL FINAL DE TEMPORADA

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

Tot i que, evidentment, haurà estat una temporada difícil i amb un nombre de visitants que res tindrà a veure amb el d’anys anteriors, Tavascan viurà un final de temporada amb un increment pel que fa a les perspectives i reserves d’usuaris.
Les bones previsions tenen a veure amb dos aspectes principals. Per una banda, la fi del confinament comarcal, la qual cosa permetrà acollir usuaris de la resta de tot Catalunya. Tot i això, cal remarcar que Tavascan ja va viure una millora substancial quan es va passar del confinament local al comarcal, ja que un important nombre de visitants de l’Estació provenen de nuclis de població propers.

Per l’altra, la previsió de noves nevades. Si es compleixen les expectatives meteorològiques, poden haver-hi precipitacions importants de neu, la qual cosa asseguraria un bon estat de les pistes i, conseqüentment, una pràctica esportiva amb les millors condicions possibles.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els circuits inclusius.