Setmana Santa a Grandvalira, 190km de pistes

Setmana Santa a Grandvalira, 190km de pistes

De cara el període de Setmana Santa, Grandvalira preveu mantenir com a mínim els 190 km de pistes actuals amb uns gruixos que se situen entre els 40 i els 110 cm de neu pols i amb prop del 90% de les instal·lacions en funcionament. A més, en les properes hores, i segons les diferents prediccions meteorològiques, les baixes temperatures seran més pròpies dels mesos d’hivern i es preveuen noves nevades. El domini pirinenc encara les properes dues setmanes amb una oferta de serveis d’Escola d’Esquí, activitats, gastronomia, snowparks i après-ski a disposició dels esquiadors i pràcticament sense restriccions.

Imatge recent com si fossim en ple gener 😉

Freestyle al 100%

La temporada freestyle es troba en el seu punt àlgid amb els 3 snowparks de Grandvalira al 100%. A banda de la part alta ja operativa, l’Snowpark El Tarter recupera la línia central amb salts intermitjos i grans a cada loma. De la seva part, el Sunrise Park Xavi i el Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut es troben a ple funcionament amb totes les línies per a debutants, nivell mig i pro a disposició dels esquiadors i snowboarders.

L’Snow Club Gourmet celebra una arrossada popular

L’Snow Club Gourmet acollirà el proper dissabte 13 d’abril la cloenda de la 3a temporada d’aquest club gastronòmic. En aquesta ocasió, la jornada culinària es basarà en una arrossada popular a càrrec dels germans Iglesias del Rías de Galicia i Espai Kru de Barcelona amb el maridatge de Paco de la Rosa, propietari de Torelló Viticultors. L’acció gastronòmica arrencarà a les 12h del migdia a L’Arrosseria del sector El Tarter. Més informació i reserves: mountainclub@soldeu.ad .

Doble duel a les finals de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat

Del 10 al 13 d’abril aterren a Grandvalira els esquiadors més ràpids del món amb la celebració d’una nova edició de les finals de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat. La pista Riberal del sector Grau Roig serà l’escenari d’un doble duel. D’una banda el que es disputarà entre l’italià Simone Origone amb 440 punts i l’austríac Manuel Kramer amb 380 punts, i de l’altra, i en la categoria femenina, el que s’efectuarà entre la sueca Britta Backlund amb 200 punts i l’italiana Valentina Greggio amb 140 punts. A més, cal destacar la participació per primera vegada d’un andorrà en la categoria d’Speed 1. Marc Oliveras debutarà en la categoria reina del Quilòmetre Llançat a Grandvalira.

 

Previous post
Setmana Santa a Baqueira, 112km de pistes
Next post
Britta Backlund i Simone Origone els guanyadors del KL19 de Grandvalira
Back
SHARE

Setmana Santa a Grandvalira, 190km de pistes