Saas Fee és el premi per als millors de la Copa d’Espanya Màsters

Saas Fee és el premi per als millors de la Copa d’Espanya Màsters

Viure i entrenar una setmana amb els corredors del més alt nivell espanyol és el premi del que gaudiran els millors màsters de la Copa d’Espanya de la categoria. Aquesta iniciativa té com a finalitat impulsar i promocionar l’esquí alpí en la categoria d’esportistes de més de 30 anys.

La Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern (RFEDI) ha premiat als 3 primers classificats homes i dames de la Copa Espanya Màsters 2015-2016 que va constar de cinc carreres disputades a Baqueira Beret, La Molina, Alt Campoo, la Molina i Sierra Nevada. RFEDI, juntament amb federacions autonòmiques i els clubs organitzadors, estan preparant ja el calendari per a la temporada 2016-2017, que promet ser sonat.

S’han convocat 24 esportistes que realitzaran un entrenament conjunt que tindrà lloc del 21 al 28 d’octubre amb els equips nacionals que estiguin presents a la glacera aquesta setmana. Aquesta acció és possible gràcies a les facilitats logístiques que aporta la gestió de l’allotjament de la Casa Espanya, situada a l’estació suïssa de Saas Fee, que realitza RFEDI. D’aquesta manera es pot oferir aquesta experiència única a uns corredors que són part important de la base esportiva de clubs i federacions autonòmiques.

160116-Trofeo-Masters-CAEI-ACHotels-Baqueira-Juan Ramon Blanco
Crèdit : Juan Ramon Blanco

Entre els principals objectius de la concentració, que estarà dirigida per l’entrenador nacional, Isidoro Ruiz, destaquen les jornades de pretemporada de gegant i eslàlom, amb seguiment tècnic i tàctic complementat amb sessions de vídeo i teoria en sec. També es busca que adquireixin conceptes avançats de preparació d’esquís amb skiman RFEDI d’equips nacionals, així com compartir vivències i experiències amb els millors esportistes d’RFEDI i dels CETDI.

Previous post
HH Elevation Shell Jacket: La jaqueta dels més grans freeriders
Next post
Una seixantena de participants al curs d'iniciació al Cúrling de la FCEH
Back
SHARE

Saas Fee és el premi per als millors de la Copa d’Espanya Màsters