Porté obre temporada aquest dissabte 16

Porté obre temporada aquest dissabte 16

Aquest dissabte, l’estació de neu de Porté-Puymorens inaugurarà la temporada d’esquí. Està prevista l’obertura d’el sector de la Vinyola i és probable que obrin els altres sectors si les condicions meteorològiques ho permeten. Es recomana consultar l’obertura oficial dels sectors a la web oficial www.porte-puymorens.eu

Neu pols des del primer dia

En aquesta imatge, els que som malalts de neu, detectem una neu xampany 😉 o no?

Amb més de 80 anys d’història, la històrica estació de neu de Porté-Puymorens situada entre les cotes 1600 i 2500, és una de les estacions familiars pirinenques amb més neu de qualitat i hores de sol. Els seus 900 metres de desnivell (un dels més importants de Pirineu), els 50 km esquiables i els seus 37 pistes (11 verdes, 7 blaves, 11 vermelles i 6 negres) ben traçades amb orientació Nord i Nord-est, són perfectes per als amants de l’ pols i dels vessants verges.

Per què Porté és especial

Els incondicionals de la neu diuen que a Porté-Puymorens les sensacions es multipliquen i que és el més aproximat a sentir-se en llibertat. No en va, és el punt de trobada dels amants de l’esquí de muntanya perquè des d’aquí s’arriba als cims veins. I, és per aquesta mateixa raó, la recerca incessable de llibertat, que l’estació disposa d’una Kite-school al Col du Puymorens. El lloc perfecte per experimentar aquesta meravellosa sensació de sobrevolar. I, els amants de l’snow troben aquí un snowpark de 500 metres de llarg, half-pipe i cronopista.

 

Preus ajustats

Un altre dels avantatges d’esquiar a Porté-Puymorens és el seu preu. A partir del 28 euros pots esquiar mitja jornada; per 24 euros, els nens d’entre cinc i onze anys; i, 26 euros, els joves i estudiants entre 12 i 25 anys. P.V.P. forfet: Mitja jornada 28 € adult / 24 € nen (de 5 a 11 anys) / 26 € joves (de 12 a 17 anys) i estudiants (de 18 a 25 anys). 1 jornada 33 € adult / 28 € nen / 31 € joves i estudiants / 115 € família (2 adults + 2 nens, nen extra 18 €). 2 dies 62 € adult / 52 € nen / 56 € joves i estudiants. 6 dies 162 € adult / 138 € nen / 146 € joves i estudiants. Gratuït per a menors de 5 anys i majors de 70 anys. Telecorda i pista de trineu gratuïts.

forfait esquí muntanya grup FGC
Previous post
Turisme FGC presenta el primer forfait pensat per l'esquí de muntanya
Next post
Ordino Arcalís obre temporada amb 10 pistes dissabte 16NOV
Back
SHARE

Porté obre temporada aquest dissabte 16