Polartec i Millet presenten la revolucionària i ecològica jaqueta amb Power Fill

Polartec i Millet presenten la revolucionària i ecològica jaqueta amb Power Fill

La presentació tindrà en Ispo Munic 2018, la fira de referència de la indústria de l’esport mundial que se celebra a la ciutat alemanya del 28 al 31 de gener. Polartec Power Fill és el teixit de fibra buida més càlid i transpirable, fabricat amb fil reciclat en un 80%. Millet ha creat amb aquest teixit les seves jaquetes estrella per a la muntanya del proper hivern 2018-19, Elevation Hoodie i Jacket i la K Belay Hoodie que es presenten a la Ispo.

 

El teixit s’aplicarà en jaquetes i peces de vestir per a entorns freds o molt freds destinats tant a la ciutat i la muntanya. La seva principal diferència és que el teixit és una matriu de fibres entrellaçades amb diferents geometries que creen milers de petites bosses d’aire. Aquestes s’escalfen amb la temperatura del cos, oferint major calidesa i mantenint a temperatura de confort constantment.

Una altra de les diferències és el procés de fusió de les fibres, únic al món. Això evita que es trenqui, augmenta la durada de la peça i la fa més resistent i versàtil per a aplicar-la en jaquetes, pantalons o complements que proporcionen una calidesa sense precedents.

Millet, líder en la fabricació de peces per a la muntanya i alpinisme, presenta a Ispo Munic la Millet Elevation Airloft Hoodie amb aquest teixit per al pròxim hivern 2018-19. El resultat és una jaqueta extremadament lleugera, molt més comprimible que cap en un petit racó de la motxilla. El Power Fill s’ha ubicat a les àrees més importants del cos per facilitar una major transpirabilitat i llibertat de moviments.

La Millet Elevation Hoodie pot utilitzar-se com a segona o tercera capa (com jaqueta o sota d’ella), té caputxa apta per a casc i un minimalista disseny amb una cremallera frontal que permet adaptar-lo a l’arnès.

És molt probable que Power Fill marcarà tendència en la propera fira ja que a més de la seva retenció tèrmica és hidròfob i transfereix l’excés d’humitat i calor a l’exterior . Estarà disponible en diferents gruixos de 60, 80, 100 i 135 g / m2. Altres marques que han anunciat l’ús d’aquest teixit són Musto, Rab, Mammut i Berghaus.

Previous post
El Dorado Freeride Junior arrenca el proper 20 i 21 de Gener a Boí Taüll
Next post
Amb el nou Funpark, Baquèira puja el llistó d'activitats per a la mainada i les famílies
Back
SHARE

Polartec i Millet presenten la revolucionària i ecològica jaqueta amb Power Fill