Polartec i Millet presenten la revolucionària i ecològica jaqueta amb Power Fill

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

La presentació tindrà en Ispo Munic 2018, la fira de referència de la indústria de l’esport mundial que se celebra a la ciutat alemanya del 28 al 31 de gener. Polartec Power Fill és el teixit de fibra buida més càlid i transpirable, fabricat amb fil reciclat en un 80%. Millet ha creat amb aquest teixit les seves jaquetes estrella per a la muntanya del proper hivern 2018-19, Elevation Hoodie i Jacket i la K Belay Hoodie que es presenten a la Ispo.

 

El teixit s’aplicarà en jaquetes i peces de vestir per a entorns freds o molt freds destinats tant a la ciutat i la muntanya. La seva principal diferència és que el teixit és una matriu de fibres entrellaçades amb diferents geometries que creen milers de petites bosses d’aire. Aquestes s’escalfen amb la temperatura del cos, oferint major calidesa i mantenint a temperatura de confort constantment.

Una altra de les diferències és el procés de fusió de les fibres, únic al món. Això evita que es trenqui, augmenta la durada de la peça i la fa més resistent i versàtil per a aplicar-la en jaquetes, pantalons o complements que proporcionen una calidesa sense precedents.

Millet, líder en la fabricació de peces per a la muntanya i alpinisme, presenta a Ispo Munic la Millet Elevation Airloft Hoodie amb aquest teixit per al pròxim hivern 2018-19. El resultat és una jaqueta extremadament lleugera, molt més comprimible que cap en un petit racó de la motxilla. El Power Fill s’ha ubicat a les àrees més importants del cos per facilitar una major transpirabilitat i llibertat de moviments.

La Millet Elevation Hoodie pot utilitzar-se com a segona o tercera capa (com jaqueta o sota d’ella), té caputxa apta per a casc i un minimalista disseny amb una cremallera frontal que permet adaptar-lo a l’arnès.

https://youtu.be/BQYvMmFSDbk

És molt probable que Power Fill marcarà tendència en la propera fira ja que a més de la seva retenció tèrmica és hidròfob i transfereix l’excés d’humitat i calor a l’exterior . Estarà disponible en diferents gruixos de 60, 80, 100 i 135 g / m2. Altres marques que han anunciat l’ús d’aquest teixit són Musto, Rab, Mammut i Berghaus.