Polartec i Crazy Idea creen una nova samarreta refrigerant per runners acalorats

Polartec i Crazy Idea creen una nova samarreta refrigerant per runners acalorats

Gaudir al màxim del running a l’estiu amb una samarreta que literalment refresca el nostre cos era ciència-ficció fins fa tan sols un any. Crazy Idea presenta per a aquesta temporada d’estiu les noves equipacions confeccionades amb l’innovador teixit refrigerant, Polartec Delta, que en el seu segon estiu és, a més, imprimible i amb fotoprotector solar.

El resultat és la nova samarreta per running, trail i llargues distàncies, Delta Prime, i els pantalons, Short Flash, per a home; i la T-Shirt Satin W amb la faldilla-pantaló, Skirt Lightning W, per a dona. Coincideixen que estan confeccionats amb el teixit refrigerant Polartec Delta que funciona igual que un radiador i que és capaç de dissipar l’excés d’humitat i de calor, creant un efecte refrigerant sense precedents.

El cotó és el més refrescant per a l’estiu, però les fibres es dilaten amb la suor i la samarreta acaba pegant al cos. Per la seva banda, el polièster s’asseca ràpidament, però acaba donant una sensació de calor que a l’estiu no és gens agradable. El que s’aconsegueix amb el Polartec Delta és aprofitar el millor del cotó i el polièster per donar pas a les primeres peces refrescants.

Tècnicament, és una combinació de fils hidròfobs i hidròfils teixits en forma de rusc. Els hidròfobs repel·leixen la humitat i els hidròfils, la dissipen al llarg d’aquesta estrucftura de rusc. Aquesta redueix la fricció del teixit amb la pell fins a un exigu 2% del que s’extreu l’excés de suor i calor i crea una lleugera corrent d’aire que ens refresca. PVP Delta Prime: 64,90 €, Short Flash Man 79 €, T-Shirt Satin W 69,90 €, Skort Woman 79 €.

Previous post
10 selfies imprescindibles als Pirineus
Mont-Rebei espeleologia
Next post
Mont-rebei a l'estiu. 5 activitats per fugir de la calor
Back
SHARE

Polartec i Crazy Idea creen una nova samarreta refrigerant per runners acalorats