Polartec i Crazy Idea creen una nova samarreta refrigerant per runners acalorats

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

Gaudir al màxim del running a l’estiu amb una samarreta que literalment refresca el nostre cos era ciència-ficció fins fa tan sols un any. Crazy Idea presenta per a aquesta temporada d’estiu les noves equipacions confeccionades amb l’innovador teixit refrigerant, Polartec Delta, que en el seu segon estiu és, a més, imprimible i amb fotoprotector solar.

El resultat és la nova samarreta per running, trail i llargues distàncies, Delta Prime, i els pantalons, Short Flash, per a home; i la T-Shirt Satin W amb la faldilla-pantaló, Skirt Lightning W, per a dona. Coincideixen que estan confeccionats amb el teixit refrigerant Polartec Delta que funciona igual que un radiador i que és capaç de dissipar l’excés d’humitat i de calor, creant un efecte refrigerant sense precedents.

El cotó és el més refrescant per a l’estiu, però les fibres es dilaten amb la suor i la samarreta acaba pegant al cos. Per la seva banda, el polièster s’asseca ràpidament, però acaba donant una sensació de calor que a l’estiu no és gens agradable. El que s’aconsegueix amb el Polartec Delta és aprofitar el millor del cotó i el polièster per donar pas a les primeres peces refrescants.

Tècnicament, és una combinació de fils hidròfobs i hidròfils teixits en forma de rusc. Els hidròfobs repel·leixen la humitat i els hidròfils, la dissipen al llarg d’aquesta estrucftura de rusc. Aquesta redueix la fricció del teixit amb la pell fins a un exigu 2% del que s’extreu l’excés de suor i calor i crea una lleugera corrent d’aire que ens refresca. PVP Delta Prime: 64,90 €, Short Flash Man 79 €, T-Shirt Satin W 69,90 €, Skort Woman 79 €.