Ordino Arcalís obre temporada amb 10 pistes dissabte 16NOV

Ordino Arcalís obre temporada amb 10 pistes dissabte 16NOV

L’estació d’Ordino Arcalís confirma l’obertura d’una part de la seva àrea esquiable per aquest dissabte 16 de novembre. La darrera nevada de la nit d’aquest dimecres ha deixat fins a 20 cm de neu nova, que gràcies a l’absència de vent s’ha sumat al gruix existent. Això ha permès treballar la neu per condicionar fins a 10 pistes.
D’inici, l’àrea esquiable es concentrarà a la Coma, si bé s’està treballant per ampliar-ne la superfície.

Aspecte d’avui al sector de l’Hortell a Arcalís powwwwder!

El Principat d’Andorra estrena aquest cap de setmana la temporada d’esquí, gràcies a l’obertura aquest dissabte de l’estació d’Ordino Arcalís, tal com s’havia previst. Aquesta data venia fixada des de finals de la temporada passada, i seguint la tendència dels últims anys. La gran diferència és que aquest any es pot obrir de manera independent l’àrea de la Coma gràcies a l’arribada del telecabina Tristaina a aquesta zona. Es preveu que la temporada que s’inicia aquest dissabte es perllongui durant 170 dies més, convertint-se ne una de les més llargues dels últims anys. Els esquiadors que aquest cap de setmana pugin a Arcalís podran esquiar amb el forfet de temporada propi de l’estació, amb el de Grandvalira, amb el de Valls del Nord i amb el d’Ski Andorra. També ho podran fer amb forfets de dia, com és habitual. Es recomana als clients que vulguin recollir el forfet de temporada d’Ordino Arcalís i Grandvalira, que ho facin amb anticipació a l’estand d’illa Carlemany,
per evitar aglomeracions a pistes el dia d’obertura. A partir de dissabte també es podrà recollir a les taquilles de l’estació. Per recollir el de Valls del Nord ho hauran de fer a les taquilles del lloc on ho van comprar online.

Pistes, remuntadors i superfície esquiable
L’equip de terreny ha treballat per tenir condicionades les pistes de l’àrea de la Coma. Les pistes verdes obertes seran Els Orris, la Basera, El Pont i parcialment la Megaverda; les blaves La Bassa, els Terragalls, la Coma; i les vermelles la Balma, l’Hortell, la Portella del Mig (parcialment). Pel que fa als remuntadors, el Telecabina Tristina serà el principal protagonista, ja que distribuirà els esquiadors cap a la Coma, on es podrà accedir a les pistes a través de TSD6 de la Coma i els teleesquís dels Orris, i Pla de la Coma. Els gruixos van dels 20 als 40 cm a les zones més altes, i segueix nevant amb intensitat.
Pel que fa als serveis, estaran operatius els restaurants de l’Hortell, Portelles, la Coma, la botiga de lloguer de material, i l’escola d’esquí, que podran contractar-se els seus serveis des de l’Hortell.

Previsió meteorològica
La previsió és que la nevada continuï durant aquest dijous, i per al cap de setmana s’espera sol, sense vent, fet que fa augurar que serà un cap de setmana d’estrena de la temporada amb unes condicions més que immillorables.

Previous post
Porté obre temporada aquest dissabte 16
Next post
Arrenca la temporada de neu 2019/20. Aquestes són les estacions que confirmen la seva obertura
Back
SHARE

Ordino Arcalís obre temporada amb 10 pistes dissabte 16NOV