Odlo s’uneix a la ONG ecologista Protect Our Winters (POW)

Odlo s’uneix a la ONG ecologista Protect Our Winters (POW)

La marca Odlo amb base a Suïssa i l’ONG ecologista Protect Our Winters (POW) han signat un acord per a convertir-se en partners

Aquesta col·laboració forma part d’una estratègia de sostenibilitat a llarg termini que busca reformular la presència de la marca tant en el mercat com en la societat. Knut Llauri Høgberg, CEO de ODLO, es mostra satisfet per aquest nou acord, assegurant que “per a la nostra marca, la sostenibilitat sempre ha estat una prioritat, però en aquest moment sentim que és necessari anar un pas més enllà. Sentim la sostenibilitat com un camí, i en aquest camí estar acompanyats per entusiastes i experts com POW ens ajudarà a maximitzar l’impacte de les nostres iniciatives i trobar noves oportunitats junts”.

Ens hem marcat una sèrie d’objectius ambiciosos per al futur, perquè estem decidits a ser una organització que sigui part de la transformació de la indústria de la roba esportiva. El nostre objectiu és que, l’any 2030, tota la nostra col·lecció estigui confeccionada amb materials sostenibles. Així mateix, estem convençuts que hem de compartir la responsabilitat de cuidar la naturalesa. A Odlo sabem que encara tenim molt a millorar com a marca i tenir al nostre costat a POW ens ajudarà considerablement” comenta Høgberg.

Per part seva, des de POW Nicholas Bornstein apunta que “estem molt contents d’embarcar-nos en aquest camí al costat de Odlo, en el qual s’uniran a altres organitzacions amb similars valors i
inquietuds en termes de sostenibilitat i protecció de la naturalesa. Sentim que estem en un moment especial en el qual hi ha un consens en la indústria de la moda per a la defensa del medi ambient”.

La primera col·laboració junts entre Odlo i POW serà el pròxim 14 de novembre, quan se celebra el Odlo Give Back Day, en el qual la marca oferirà un 20% de descompte a la seva gamma de primeres capes Warm ECO, fetes amb materials sostenibles. En aquesta primera activitat ODLO donarà el 10% de totes les vendes d’aquesta gamma a Protect Our Winters.

Previous post
El proper 7 de novembre l'ACNA celebra una jornada divulgativa
Next post
Baqueira Beret aplicarà àmplies mesures contra la COVID-19 per garantir la seguretat i el gaudir dels seus visitants
Back
SHARE

Odlo s’uneix a la ONG ecologista Protect Our Winters (POW)