Molt bon balanç de festes de Nadal i Reis a Boí Taull

Molt bon balanç de festes de Nadal i Reis a Boí Taull

Xifres de rècord a Boí Taüll durant les vacances de Nadal i Reis. Durant el període vacacional de Nadal i Reis, l’estació lleidatana de Boí Taüll ha sumat 33.424 dies d’esquí, un 5,5% més que els registrats la temporada anterior.

Boí Taüll ha tancat aquest Nadal i Reis amb unes excel·lents xifres. Els dies 28 i 29 de desembre han estat els de màxima ocupació, amb pics de 4.500 esquiadors per dia gaudint de les pistes d’esquí de la Vall de Boí.


Durant aquest període, s’ha acumulat un total de 33.424 dies d’esquí, davant els 31.671 registrats l’any anterior. Les condicions de neu, amb uns gruixos que s’han mantingut entre els 60 cm a les cotes baixes i 160 cm a les cotes altes, i l’excel·lent climatologia, han estat, sense cap dubte, els factors determinants per aconseguir aquests bons resultats.

En aquestes festes, com ja és habitual en aquesta època de l’any, els usuaris de Boí Taüll han pogut gaudir de diverses activitats com la visita del Pare Noel el dia de Nadal, la tradicional baixada de torxes el passat dissabte 28 de desembre i la visita dels Reis Mags per tancar la programació nadalenca.

Pròxims esdeveniments

El 18 i 19 de gener tindran lloc els Campionats d’Espanya d’Esquí de Muntanya.

Els dies 25 i 26 se celebrarà “El Dorado Freeride Junior”.

Els mateixos dies també hi haurà al nostre Snowpark el “New Kids on the Snow”.

Per tancar el mes de gener, el diumenge 26, Boí Taüll celebrarà el FIS World Snow Day i convidarà a tots els nens i nenes, de 6 a 14 anys, a esquiar de franc.

Previous post
El Xalet de Les Angles inaugura un nou espai per aquest Nadal2019
Next post
Vacances de Nadal amb molt d'ambient a Baqueira Beret
Back
SHARE

Molt bon balanç de festes de Nadal i Reis a Boí Taull