Més de 9.000 visitants a les estacions del Grup FGC durant l’inici del pont de desembre

Més de 9.000 visitants a les estacions del Grup FGC durant l’inici del pont de desembre

 

Les estacions del Grup FGC reben un total de 9.120 visitants durant l’inici del pont de desembre. Les primeres nevades i la feina de manteniment dels tècnics de pistes han assegurat unes bones condicions per esquiar o fer snowboard i gaudir de la neu.
Durant l’inici del pont de desembre, La Molina ha acollit fins a 4.300 persones. Els esquiadors de l’estació ceretana han pogut encetar el pont amb unes bones condicions, gràcies a les primeres nevades de llevant. Per la seva banda, l’estació de Vallter 2000, que com La Molina, van iniciar la temporada d’hivern el passat 26 de novembre, ha comptat amb un total de 1.900 visitants.

skipallars1
Skipallars, concretament Portainés oferia aquesta imatge. Wooow

Les estacions d’esquí ubicades al Pallars Sobirà han rebut la visita de 2.520 persones: 1.000 usuaris s’han desplaçat fins a Espot i 1.520 fins a Port Ainé. Xifres positives que es tradueixen en un bon inici de la temporada, ja que el passat divendres 2 de desembre van obrir les seves portes al públic.
Finalment, 600 esquiadors han pogut gaudir de les sis pistes obertes de Vall de Núria, que va donar el tret de sortida dissabte 3 de desembre. Un dia abans, però, va obrir el cremallera de Núria, l’Hotel i les activitats lúdiques. En total, en tot el cap de setmana la vall ha rebut 2.200 visitants.

Previous post
La Molina multiplica per 7 el nombre de visitants del 2015 a la Puríssima
Next post
Més de 25.000 esquiadors ja han visitat Grandvalira pel pont de desembre
Back
SHARE

Més de 9.000 visitants a les estacions del Grup FGC durant l’inici del pont de desembre