Masella obre demà el sector de la Pia i es posiciona amb unes perspectives excel·lents pel Pont de la Puríssima

Masella obre demà el sector de la Pia i es posiciona amb unes perspectives excel·lents pel Pont de la Puríssima

A Masella estan de cel·lebració per doble partida, primer pels 50 anys fan enguany i sobretot per un inici de temporada més que positiu. Si sumem els següents factors que tot seguit enumerem, podrem entendre millor el seu optimisme de cara al Pont de la Puríssima:

-Porten gairebé un mes de temporada, fet que ha permès treballar per oferir el màxim nombre de pistes i remuntadors oberts.

-El desnivell esquiable està al 100% en funcionament, així ja es pot esquiar des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m, un total de 935 m.

-Demà dimarts, 5 de desembre, obertura del sector de la Pia, que representarà l’obertura de total de tots els accessos al domini esquiable, conjuntament amb els del Pla de Masella i de Coma Oriola.

-El fred, amb els treballs de producció de neu, i les nevades de les últimes 48 h  han permès ampliar els km esquiables, amb més pistes obertes.

-El fred previst per les pròximes jornades ens permet garantir una neu de qualitat pols excel·lent.

Resultat:
La previsió pel Pont de la Puríssima és obrir amb 25 pistes, 100% dels remuntadors oberts, 100% desnivell esquiable i un total de 36 km de pistes.

La clàssica pista de la Tosa Vermella, amb l’espectacular vall ceretana als peus, perdó, sota els esquis 😉

Dissabte 9 de desembre, torna l’Esquí Nocturn

Aquest dissabte, 9 de desembre arrenca la temporada d’esquí nocturn, una de les ofertes estrella de l’estació d’esquí de Masella. S’estrenarà la temporada “nocturna”  amb la totalitat
remuntadors i de km esquiables il·luminats (10 km de pistes), i l’oferta d’activitats complementàries:

Après-ski La Cantina de Masella. La millor música, la millor festa, el millor ambient… Tot ho trobaràs a l’après-ski que Els Golfus, amb col·laboració amb diversos DJ’s,organitza a La Cantina de Masella els vespres d’esquí nocturn. De moment, dissabte 9 de desembre, primera festa d’inauguració de l’Esquí Nocturn.

– I per tancar la jornada, anem a la teca, i podem tastar les raclettes i fondues del Restaurant del Pla de Masella. Per assegurar-te que no et quedes sense lloc, fes la teva reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurat romandrà obert totes les nits d’Esquí Nocturn en el mateix horari que les pistes, prèvia reserva.
Aquesta temporada 2017-18 obrim el domini nocturn els dijous (18,15 a 20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i d’altres dies festius. Consulta el calendari clicant AQUÍ.

Tot seguit us afegim un vídeo d’aquest cap de setmana passat a l’estació ceretana 🙂

Premis INDESCAT 5ª edició
Previous post
Skitude guanya el premi INDESCAT a la Internacionalització
Next post
Grandvalira inaugura el primer Tea Lounge d’Europa en una estació d’esquí
Back
SHARE

Masella obre demà el sector de la Pia i es posiciona amb unes perspectives excel·lents pel Pont de la Puríssima