Les estacions que estrenen temporada aquest cap de setmana

Les estacions que estrenen temporada aquest cap de setmana

 

La nevada a tot el Pirineu d’ahir a la nit ha fet que s’hagi animat molt el món de les estacions. Malgrat que la majoria havien anunciat que la data d’obertura seria el cap de setmana del 26 de novembre, la realitat ha estat molt diferent a causa de les altes temperatures dels darrers dies i l’absència de nevades.

Tanmateix la nevada d’ahir i la baixada brusca de les temperatures ha fet que s’hagin activat totes les estacions en una cursa contrarellotge per tal d’anunciar les obertures de pistes.

Es preveu que el proper cap de setmana arribi una petita borrasca que podria incrementar els gruixos, tot i que el fred es mantindrà i això afavorirà la producció de neu artificial i això permetrà augmentar els quilòmetres de pistes obertes.

002
Masella la primera en obrir.

Masella, ha estat la primera estació a obrir la temporada, avui mateix ja s’ha estrenat, obrin la pista de Coma Oriola. La Molina i Grandvalira han confirmat que dissabte obriran parcialment les seves instal·lacions.

A Porté no descarten que obrin algun sector, tot i que no està confirmat, en canvi Les Angles ens ha fet saber que si no hi ha cap novetat, la data obertura, serà el 3 de desembre.

_mg_8005
El domini Grandvalira també s’apunta a la festa

Al Pallars de moment malgrat la moderada nevada treballen per obrir Espot i Portainé el dia 2 de desembre, així com ha confirmat el domini andorrà Vallnord.

La méteo apunta que per la setmana vinent es mantindran les baixes temperatures i no es descarta alguna nevada dimarts, fet que ajudaria a encarar el Pont de la Puríssima en molt bones condicions.

_mg_7799
El sector Pas de la Casa el primer en obrir a Grandvalira
Previous post
Les novetats de la temporada 2016-17 a La Molina
Next post
Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l'estrena temporada 2016-17
Back
SHARE

Les estacions que estrenen temporada aquest cap de setmana