Les altres imatges del “10 years challenge”

Les altres imatges del “10 years challenge”

El fenomen del #10YearsChallenge ha nascut a Instagram, però de seguida s’ha propagat a altres xarxes com Facebook i Twitter. El repte consisteix a compartir una imatge on es mostri com hem canviat en 10 anys. Com acostuma a passar amb aquest tipus de reptes, són moltes les persones que s’hi sumen compartint en els seus perfils imatges de com han canviat.

Les imatges del #10YearsChallenge que mostren com afecta el canvi climàtic

Però el que realment ens ha cridat l’atenció és el canvi de rumb que ha tingut el repte, quan diferents usuaris han compartit imatges sobre com ha afectat el pas del temps a diferents indrets. Les imatges mostren l’afectació que té la pujada generalitzada de temperatures a l’Àrtic, a glaceres, muntanyes i oceans o inclús a la fauna. Sens dubte són unes imatges que ens fan pensar, i molt, en l’impacte que té el nostre model econòmic en el planeta.

L’alpinista catalana Araceli Segarra també s’ha sumat al repte. En el seu cas mostra una imatge d’una expedició que va realitzar l’any 2005 a Alaska, on va estar fent un documental per parlar sobre com les glaceres estan desapareixent arreu.

Altres imatges també ens fan reflexionar sobre els mars i oceans, on cada cop s’hi acumulen més plàstics.

Previous post
Baqueira disposa de 115km de pistes per cel·lebrar el Dia Mundial de la Neu
Next post
Nevades generalitzades pels propers 3-6 dies al pirineu
Back
SHARE

Les altres imatges del “10 years challenge”