LaNeu.cat tornem a la ràdio!

Related

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Baqueira Beret tanca la millor temporada de la seva història

El dilluns 18 d'abril l'estació d'esquí de la Vall...

Compartir

Save the date! 25NOV és la data del retorn de LaNeu.cat a les ones radiofòniques. Com no podia ser d’una altra manera, de la mà del malalt de neu Goyo Prados, que dirigeix el magazín dels matins del cap de setmana a Ràdio 4.

El programa Són 4 dies és l’espai que acollirà quinzenalment el món de la neu de la mà de Josep Carrizo i Pep Pont. Entrevistes amb gent del sector, reportatges i l’estat de la neu conjuntament amb les previsions meteorològiques que enguany les gestionaran la gent de projecte4estacions .

Després de la participació fa dos anys al magazín de tarda dels divendres Anem de Tarda, també realitzat pel periodista i esquiador malaltís Goyo Prados, la gent de LaNeu.cat teníem el mono de tornar a fer ràdio. Una trobada de tots els participants en aquest projecte fou el detonant per tornar a dissenyar la tornada a les ones hertzianes.

A més de poder escoltar en directe, també podreu descarregar-vos o escoltar quan vulgueu el nostre espai mitjançant els podcasts que anirem penjant.