L’alternativa a la mascareta, l’OriginalBuff Filter Tub

L’alternativa a la mascareta, l’OriginalBuff Filter Tub

Tal com parlàvem fa uns dies, aquesta temporada de neu, tindrà un denominador comú a totes les estacions d’esquí de Catalunya, Andorra, Catalunya Nord i el Pirineu d’Aragó: la presència de les mascaretes als accessos dels remuntadors i altres zones. La lluita contra el contagi del Covid19 ens ho imposa. La gent de Original Buff ens proposen una alternativa homologada per seguir les normes però amb millors prestacions.

Creat i dissenyat per a tots aquells amants del mític tubular Original, la marca d’accessoris per a coll i cap presenta el nou BUFF Filter Tube. Aquest innovador producte és l’alternativa perfecta a les màscares higièniques convencionals i, entre les seves característiques principals, compta amb un sistema de filtres reemplaçables i un disseny ergonòmic que ofereix un ajust òptim.
Com passa amb la BUFF Filter Mask, els filtres reemplaçables d’aquest nou tubular han estat desenvolupats i fabricats a Alemanya per Ahlstrom-Munksjö, i compleixen amb els requisits de funcionament d’eficàcia de filtració bacteriana i *respirabilidad de la norma de màscares quirúrgiques (EN14683: 2019 Tipus I i II), amb un 98% d’eficiència de filtració bacteriana i alta respirabilitat.


La tecnologia HeiQ V-Block, un tractament antimicrobià aplicat en la butxaca interior, protegeix el producte de microbis i gèrmens. Aquest tractament dura fins a 30 rentades a 60 °C. El BUFF Filter Tube està fabricat a Barcelona amb un 95% de polièster reciclat. A més, aquest tubular multifuncional és especialment adequat per a la temporada de fred ja que no sols és segur, sinó que també és càlid i molt còmode gràcies al seu disseny sense costures. Fins i tot després d’un ús prolongat, l’usuari no sent punts de pressió incòmodes. A més, aquest model es pot emportar de múltiples formes. El nou BUFF® Filter Tube està disponible a la seva web i properament a les botigues físiques, amb dues talles i 12 colors diferents per a adults i talla única i 5 estampats diferents per a nens. Preu: des de 21,45€.

Ternua Kimo
Previous post
Ternua Kimo i Kimoa, jaquetes fetes 100% amb materials reciclats
Next post
El dispositiu Milo permet mantenir una comunicació grupal en tot moment. Sense quotes ni cobertura mòbil.
Back
SHARE

L’alternativa a la mascareta, l’OriginalBuff Filter Tub