L’actualitat i la sorpresa de Boí Taüll per la Puríssima

L’actualitat i la sorpresa de Boí Taüll per la Puríssima

 

L’estació d’esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll Resort, la més alta dels Pirineus, ja té a punt l’obertura de l’estació per la temporada 2016-17. I donarà la benvinguda a la temporada d’hivern divendres que ve, dia dos de desembre, amb una sorpresa,  aquell dia qui vagi a Boí és trobara una jornada de portes obertes.

Els responsables preveuen que, el dia de l’obertura, els visitants puguin gaudir de 40 de les 47 pistes i 10 dels 11 remuntadors disponibles. Així mateix, s’estima que l’estació comptarà amb un total de 33 quilòmetres esquiables i amb un gruix de neu pols d’entre 140 i 160 centímetres a la cota màxima (superior als 2.750 metres) i d’entre 20 i 30 centímetres a la base de l’estació.

boi28n
Imatge de l’estació el dia 28 novembre d’enguany…pastís de neu!

Repàs novetats temporada 2016-17
Entre les novetats de la present temporada, destaquen la millora de l’equipament de l’estació, una nova màquina “trepitjaneu” d’última generació, així com la millora en el sistema de producció de neu i en el traçat de les pistes, entre d’altres. Aquestes novetats han estat possibles, en part, gràcies a la inversió d’1,6 milions d’euros d’Actius de Muntanya, societat dependent de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, s’ha implementat un nou model de control d’accés mans lliures, basat en un sistema de forfet en format targeta que agilitza l’accés als remuntadors de les pistes.
Calendari d’activitats: pont familiar i competicions en l’àmbit professional i amateur
De cara a les festivitats de la segona setmana de desembre, Boí Taüll presenta un calendari d’activitats familiars que inclouen les passejades amb raquetes de neu, l’animació infantil, amb tallers i festes adaptats a les diferents edats dels nens, i, com a atracció principal, la pista de patinatge sobre gel que estarà a disposició dels clients del Resort lleidatà durant tota la temporada d’hivern.

Previous post
Baqueira Beret obrirà les tres àrees esquiables parcialment el proper cap de setmana
10 normes de conducta segons la FIS
Next post
10 normes de conducta segons la FIS per evitar accidents a pistes
Back
SHARE

L’actualitat i la sorpresa de Boí Taüll per la Puríssima